Ο πεζόδρομος Κων. Καραμανλή «πλημμύρισε» πορτοκαλί μπάλες (φωτό - βίντεο)

Με πορτοκαλί και πολύχρωμες μπάλες πλημμύρισε ο πεζόδρομος Κων. Καραμανλή στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Κορίτσια και αγόρια ηλικίας 10 έως 17 ετών συμμετέχουν στο διήμερο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών και την ΚΕΔΗΣ.

Το τουρνουά περιλαμβάνει διαγωνισμούς αλλά και πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Βασίλης Τερζής, τίμησε κατά την έναρξη του τουρνουά τον Κων. Μαρβάκη, που για πολλά χρόνια μεριμνούσε για το τεχνικό σκέλος της διοργάνωσης, επιδίδοντάς του τιμητική πλακέτα.

Ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του Δήμου Σερρών  και “ψυχή” της εκδήλωσης Νίκος Ιλανίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή, σημειώνοντας ότι το τουρνουά προάγει τον αθλητισμό.

Εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια έλαβαν θέσεις κάτω από τις μπασκέτες που στήθηκαν, «ζωντανεύοντας» τον πεζόδρομο Κων. Καραμανλής. Το κοντράστ των συναισθημάτων, από τη νίκη ή την ήττα, ήταν ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. Πάνω από όλα, όμως, ήταν αποτυπωμένη η χαρά της συμμετοχής και η ικανοποίηση για τον αγώνα που έδωσαν.

Μέσα, λοιπόν, από το παιχνίδι βγαίνουν και τα μαθήματα της ζωής, με τα παιδιά διδάσκονται με βιωματικό τρόπο, πως σημασία έχει να αγωνίζεσαι με όλες σου τις δυνάμεις για αυτό που πιστεύει, χωρίς να αποτελεί η νίκη αυτοσκοπό.

Την ιατρική υποστήριξη του τουρνουά έχει ο κ. Νάσος Παπαδόπουλος.

Αύριο, Κυριακή, θα συνεχισθεί το τουρνουά με τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων.

Περισσότερες φωτογραφίες βρείτε στην σελίδα μας στο facebook 

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 19 Μάιος. 2018 - 13:38