Ο Πανσερραϊκός με «τρίποντο» σήμερα απέναντι στον Αστέρα γλιτώνει το… άγχος

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται σήμερα  στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών (15:00) τον Αστέρα Τρίπολης για τη δεύτερη αγωνιστική των play-out. Οι δύο ομάδες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες είχαν χρόνο στη διάθεση τους να ξεκουραστούν αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι.

Τα λιοντάρια προέρχονται από την ήττα στο Αγρίνιο με 3-0 απέναντι στον Παναιτωλικό, μια ήττα που κράτησε την ομάδα από τις Σέρρες στους 27 βαθμούς αλλά και μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.  Η σερραϊκή ομάδα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης για να είναι πιο άνετη στις  πέντε αγωνιστικές που απομένουν  αλλά και για να αυξήσει τη διαφορά του από την προτελευταία ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα καθώς Κηφισιά και Βόλος, που ισοβαθμούν με 22 πόντους,  θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σήμερα στις 17:30 στον Βόλο.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης είναι πιο άνετος καθώς βρίσκεται εννιά βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα απέναντι στον Βόλο με σκορ 0-2. Σίγουρα οποιοσδήποτε βαθμός θα είναι καλοδεχούμενος για την ομάδα της Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί φέτος αρκετές φορές αντιμέτωπες. Εκτός από τους δυο αγώνες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, συναντήθηκαν στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος όπου αναμετρήθηκαν άλλες δύο φορές, με τον Πανσερραϊκό να πανηγυρίζει την πρόκριση στην επομένη φάση. Στα τέσσερα αυτά παιχνίδια η σερραϊκή ομάδα έχει κερδίζει τα δύο, ενώ μετράει από μία ισοπαλία και ήττα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 30 Μαρ. 2024 - 11:12