Ο Πανσερραϊκός "έλαμψε" με δύο γκολ του Ουάρντα(Βίντεο)

Με δύο γκολ του Ουάρντα ο Πανσερραϊκός "έλαμψε" στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και κέρδισε με 2-1 στο παιχνίδι που διεξήχθηκε στο δημοτικό γήπεδο Σερρών στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Super League.

  Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι. 

Στα πρώτα λεπτά ο Πανσερραϊκός απείλησε με σουτ ο Αλεξιτς με τον Παπαδόπουλο να βγάζει σε κόρνερ.

Στα πρώτα 5λεπτα τα "λιοντάρια" κέρδισαν 3 κόρνερ.

Στο 13ο λεπτό ωραία εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά με τον Πήλεα και τον Πεταυαρακη να κάνει μια κεφάλια η οποία πέρασε λιγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 19ο λεπτό ο Πανσερραϊκός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Μούργο να βγάζει μια όμορφη σέντρα και τον Πηλεα να βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και να την στέλνει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Τριπολης με τον Μαντζη να βγαίνει τετ α τετ στην αντεπίθεση να σουτάρει και να βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Χοβαν και στη συνεχεία βγήκε άουτ.

Στο 28ο λεπτό αναγκαστική αλλαγή τερματοφυλακα για τον Αστερα Τρίπολης στη θέση του Παπαδόπουλου μπήκε ο Τσιφτσης.

Ο Πανσερραικος στο 45ο λεπτό είναι αυτός που πιέζει έχει την κατοχή και απειλεί κυρίως με σέντρες.

Στις καθυστερήσεις τουςπρώτου ημιχρόνου ο Ουανρτα κερδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0 για τον Πανσερραικο.

Αμέσως μετά το γκολ του Πανσερραϊκού ισοφαρισε ο Αστερας Τρίπολης με τον Κάλτσα να είναι αυτός που με σουτ μέσα από την περιοχή εστειλεντην μπάλα στη δεξιά γωνία του χοβαν ο οποιοςνδεν είχε αντίδραση. 

Στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου ο πανσερραικος είναι αυτός που πιέζει περισσότερο και κυρίως με σέντρες προσπαθεί να απειλήσει.

Είχε μια καλή ευκαιρία με τον Αλεξιτς στο 56΄ ο οποίος μπήκε στη περιοχή από πλάγια θέση και προσπάθησε να περασει την μπάλα πάνω από το σώμα του Τσιφτη ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 69΄ ο Αστερας Τρίπολης μένει με 10 παίκτες καθώς ο Γιαμπλόνσκι δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 70΄ ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντανκερλούι και τον Διαμαντή να βρίσκει τη μπάλα αλλά αυτή έφυγε πάνω από το δοκάρι της εστίας του Αστερα

Γκολγια τον Πανσερραϊκό στο 76΄ μετά από όμορφη σέντρα του Τομάς βρίσκει ωραία την μπάλα ο Ουάρντα ο οποίος βάζει και πάλι σε προβάδισμα τον Πανσερραϊκό.

Ο Αστερας προσπαθεί να απειλήσει με σέντρες χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά τον Χοβαν.

Στο 87΄ καλή ευκαιρία με τον Μιριτελο να μπαίνει από τα πλάγια στη περιοχή να κάνει το σουτ με τον Χοβαν να διώχνει τη μπάλα με τα πόδια.

Στο 90΄ άλλη μια κεφάλια του Μιριτελο η οποία πέρασε πάνω από την εστία του Χοβαν.

Ο Αστέρας Τρίπολης αύξησε πολύ την πίεση στα τελευταία λεπτά του αγώνα και στις καθυστερήσεις είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπαρτόλο που από πολύ ευνοϊκή θέση δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Χοβαν να αποκρούει σε κόρνερ.

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 03 Μαρ. 2024 - 21:47