Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε ο δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης την περασμένη Πέμπτη σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της Πολιτείας των Ευχών, στο κεντρικό πάρκο της πόλης.

Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πλήθος κόσμου παρακολούθησαν την έναρξη των εκδηλώσεων απολαμβάνοντας μελωδικές χριστουγεννιάτικες νότες από τα μουσικά σύνολα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ).

Ο δήμαρχος Σερρών ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη, εκφράζοντας μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε όλους τους ανήμπορους συμπολίτες μας, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν, στην πραγματοποίηση της Πολιτείας των Ευχών, οργανωτική επιτροπή, πολιτιστικούς συλλόγους, σχολές χορού, κοινωνικούς συλλόγους και εθελοντές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η “Πολιτεία των Ευχών” διοργανώθηκε από την ΚΕΔΗΣ και τον πρόεδρό της Ευθύμιο Ραμπότα.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ήμερες, περιλαμβάνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα, από χορούς, μουσικές, δρώμενα από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας, αλλά και συναυλίες με νεανικά σχήματα, όπως τη συναυλία των γνωστών συγκροτημάτων, REC στις 22 Δεκεμβρίου 2015 και  Boys and Noise στις 28 Δεκεμβρίου 2015 καθώς και την λαϊκή τοπική ορχήστρα των Μπιτζίδη – Φέλη στις 29 Δεκεμβρίου 2015, κ.α

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 22 Δεκ. 2015 - 11:18