Ντέρμπι κορυφής στο ΔΑΚ Σερρών

Συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, επικράτηση στα ριμπάουντ και έλεγχο του ρυθμού υπέδειξε ο «εγκέφαλος» της ομάδας των Ικάρων Παντελής Γεωργιανός ως τα στοιχεία «κλειδιά» για την επικράτηση στο σημερινό ντέρμπι κορυφής με την ομάδα του «Τρικούπη».

Ο φυσικός ηγέτης των Ικάρων Παντελής Γεωργιανός, ένας απο τους πιστούς και φιλότιμους στρατιώτες των «κυανοκίτρινων» με εξαιρετική παρουσία τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, που μιλά σπάνια, τονίζει οτι οι Ίκαροι έχουν παίξει κι άλλα σημαντικά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια και έχουν  το know how, απέναντι στον πολύ καλό... αλλά όχι ανίκητο «Τρικούπη»!

Το αποτέλεσμα του αγώνα ενδεχομένως να κρίνει και τον πρωταθλητή χειμώνα στο βόρειο όμιλο της Β΄ Εθνικής. 

Η ομάδα του «Χαρ. Τρικούπη» στην «έξοδό» της από το Μεσολόγγι θα παλέψει για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ίκαροι από την άλλη πλευρά θέλουν να κόψουν τα «φτερά» των φιλοξενουμένων και να «πετάξουν» στην κορυφή!

Η σημαντικότητα της αναμέτρησης καθιστά επιβεβλημένη την παρουσία των Σερραίων φιλάθλων στο ΔΑΚ Σερρών, στις 5μ.μ., προκειμένου να ενισχύσουν τους παίκτες του Στέργιου Προγιόπουλου.

Το πλήρες πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ-ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥ      

ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ-ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ       

ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ-ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ  

ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕ-ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚ. 

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ  

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ      

ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 10 Δεκ. 2017 - 12:13