Ντέρμπι Δικεφάλων στην OPAP Arena, κρίσιμη έξοδος για Παναθηναϊκό στον Βόλο

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται την Τετάρτη (26/4) με την έναρξη του δεύτερου γύρου των playoffs. Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται και η εμβόλιμη 6η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι Δικεφάλων στην OPAP Arena μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, και τις εκτός έδρας αναμετρήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με Βόλο κι Άρη αντίστοιχα.

Οι δύο Δικέφαλοι κοντράρονται στις 21:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (23/4) η Ένωση συνεχίζει αήττητη σε τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι και θέλει να συνεχίσει το σερί της και κόντρα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μείνει στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε εμπιστοσύνη στους παίκτες της αποστολής που έφυγαν με νίκη 3-1 από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και επέλεξε την ίδια αποστολή για τον αγώνα με τους "ασπρόμαυρους".

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς στόχος του είναι η τρίτη θέση.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος ταξιδεύει με πολλά προβλήματα στην Αθήνα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση μετά τον Κάλεντ Νάρεϊ, που θα λείψει καιρό, και τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον, που έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, ενώ επέστρεψε κι ο Ζόαν Σάστρε.

Νωρίτερα, στις 18:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ την ίδια στιγμή το τρίποντο θέλει κι η ομάδα της Μαγνησίας, που μετά την ήττα από τον Άρη στην προηγούμενη αγωνιστική έμεινε πίσω στη διεκδίκηση της 5ης... ευρωπαϊκής θέσης.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του, με τους πράσινους να ταξιδεύουν πάνοπλοι στη Μαγνησία, έχοντας μαζί και τον Αϊτόρ για ψυχολογική στήριξη. Βέβαια, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να προφυλάξει τον Κουρμπέλη.

Οι Θεσσαλοί στον αντίποδα έβγαλαν αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Τέλος, στις 19:00 ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Κλ. Βικελίδης, με τους ερυθρολεύκους να καλούνται να βγάλουν αντίδραση. Ο Ζοζέ Ανιγκό θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Ντιαντιέ Σαμασέκου και Ζούμπερ Μπουτούτσι, που απουσίαζαν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (23/4).

Ωστόσο, τόσο ο Χουάνγκ, όσο και ο Εμβιλά, που βρίσκονται στην αποστολή, είναι αμφίβολοι, καθώς ο Νοτιοκορεάτης μέσος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα, ενώ ο Εμβιλά είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο από προηγούμενα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

  • 18:00 Stoiximan Super League: Βόλος - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19;00 Stoiximan Super League: Άρης - Ολυμπιακός / Novasports Prime
  • 21:00 Stoiximan Super League: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
www.sport24.gr
Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 26 Απρ. 2023 - 11:32