Μεγαλουργεί η Κ-Health Products-Κωνσταντινίδης

H K-HEALTH PRODUCTS-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 2016 και είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία, έχει οικογενειακό χαρακτήρα και εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή.

Η μονάδα K HEALTH PRODUCTS-Κωνσταντινίδης είναι μία από της πιο σύγχρονες στο τομέα της μεταποίησης.

Με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζει ότι τα παραγόμενα προϊόντα είναι άριστα από πλευράς προδιαγραφών.

Η εταιρεία τηρεί όλους του κανόνες υγιεινές και ασφάλειας των τροφίμων και κατέχει πιστοποιητικά ISO 9001 και HACCP 22000 καθώς και πιστοποιητικά για την παράγωγη βιολογικών προϊόντων.

Οι επαγγελματικές κινήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι συνεργασίες που ανανεώνονται, η συνέπεια και ο σεβασμός της εταιρίας προς τους συνεργάτες της αλλά και προς τους καταναλωτές και η άψογη προσπάθεια όλων να προωθηθούν τα καινοτόμα, πρωτοπόρα και πάνω από όλα ποιοτικά προϊόντα αυτής της μονάδας, την καθιστούν σε μια 100% ελληνική εταιρία, με πολλές και ιδιαίτερες δυνατότητες, που  δίνει πολλά σε μια δύσκολη εποχή της χώρας και από ότι φαίνεται θα έχει ένα λαμπρό και ξεχωριστό μέλλον.

Τα προϊόντα τα οποία παράγονται στης εγκαταστάσεις είναι τα εξής:

  1. 100% φυσικός χυμός αρώνια σε συσκευασία γυάλινη 250ml.
  2. 100% φυσικός χυμός αρώνια βιολογικός σε συσκευασία γυάλινη 250ml.
  3. Τσάι από αρώνια σε συσκευασία 0.80gr.-2κιλά-4 κιλά
  4. Αποξηραμένος καρπός από αρώνια σε συσκευασία 100gr.-1κιλό-3κιλά
  5. 100% χυμός μήλου σε συσκευασία χάρτινη ασκό 3λίτρα.
  6. 100% χυμός μήλου σε συσκευασία γυάλινη 250ml.
  7. 100% χυμός αρώνιας-μήλου σε συσκευασία γυάλινη 250ml.

Τα προϊόντα Χυμός Αρώνιας και  Χυμός Μήλου, συμμετείχαν και  διακρίθηκαν στον διαγωνισμό γευσιγνωσίας Taste Olymp Awards 2017, που διεξήχθει στην Αθήνα.

Οι χυμοί Αρώνια, Μήλο, Αρώνια-Μήλο, είναι 100% φυσικοί, δεν περιέχουν νερό, αρώματα, χρωστικές, συντηρητικά, ζάχαρη, παρά μόνο το φρούτο.

 Ο χυμός Αρώνια, είναι θεραπευτικός, λόγω της στυφής του γεύσης. Γνήσιας γεύσης μόνο από το φρούτο, χωρίς άρωμα και συντηρητικά, υιοθετώντας έτσι 100% όλα τα οφέλη του φρούτου.

Ο χυμός Μήλου είναι ο μόνος χυμός μήλου στον κόσμο που είναι 100% μήλο, δίχως πρόσθετα.

Η εταιρία Κ – HEALTH PRODUCTS-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων, Φυτώρια Κωνσταντινίδη.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 20 Δεκ. 2017 - 17:41