ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ 2-1

Η σεισμογενής Ζάκυνθος, γνώρισε την Κυριακή νέα… δόνηση της κλίμακας 2,1 (!!!) ρίχτερ. Πρόκειται για μια πολύτιμη νίκη του Πανσερραϊκού, εκτός έδρας, με 2-1. 
Νίκη που μας ανέβασε περισσότερο βαθμολογικά, αλλά ιδιαίτερα ήλθε να διαλύσει τα σύννεφα του θυμού και της οργής που προξένησαν τα γεγονότα του αγώνα με την Ελευσίνα.
Ετσι, επήλθε ηρεμία, «τραβάμε» μπροστά και εξακολουθούμε να βλέπουμε μέχρι τέλους τους υψηλούς στόχους που θέσαμε.
Ογδοος στην βαθμολογία ο Πανσερραϊκός, με 36 βαθμούς, βρίσκεται στο «γκρουπ» των ποιοτικών ομάδων, που έχουν βαρύτητα, κύρος και αναγνωρισιμότητα, ενώ υπάρχουν άλλα επτά παιχνίδια μέχρι το «φινάλε», με προοπτικές περαιτέρω βελτίωσης της βαθμολογικής μας θέσης.
Η τρίτη εκτός έδρας νίκη των Λιονταριών (Βόλος, Παναχαϊκή και τώρα Ζάκυνθος), ήλθε να επιβεβαιώσει ότι ο Πανσερραϊκός έχει προοπτικές, υποδομές και μέλλον. Στο φιόρε του Λεβάντε, την πατρίδα του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, οι Σερραίοι κατήλθαν με τερματοφύλακα για πρώτη φορά τον Καστανιώτη, ακραίοι οι Καρράς – Καψάλης, κέντρο άμυνας Παπατζίκος – Βοσκόπουλος, ο Σιάκκας πιο μπροστά, Τσιμίκας – Δωματάς μεσαίοι και προωθημένοι Τριανταφυλάκος – Μπαρέτα – Φουρτάδο.
Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή φάνηκαν αποφασισμένοι για καλή εμφάνιση αλλά και την κατάκτηση ενός νικηφόρου αποτελέσματος. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, η οποία καρποφόρησε στο 23~, με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, από τον Τσιμίκα και ολέθριο λάθος του Αποστόλου.
Σε αντεπίθεση οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 27~ με τον Ζαϊρή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα στο 33~ ο Μπαρέτα εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπατζίκος ζευγάρωσε τις επιτυχίες της ομάδας γράφοντας το 2-0.
Με το ισχυρό αυτό προβάδισμα οι νικητές κατέβηκαν στην επανάληψη  το ίδιο αγωνιστικοί. Τρεις αλλαγές έκανε ο κ. Κάμπο. Πέρασαν οι Ανδρέου, Κουκόλης και Γιάντσης, η ομάδα ήταν εντυπωσιακή, είχε ευκαιρίες, στο 47~ όταν ανάποδο ψαλίδι του Φουρτάδο βγήκε μόλις άουτ, στο 60~ ο Δωματάς έκανε σουτ η μπάλα βρήκε την οριζόντια δοκό και στο 67~ ο Φουρτάδο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκήπερ, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 73~ με τον Καρδάρη, ενώ  ένα αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο εξ Αιτωλοακαρνανίας ρέφερι κ. Παναγιωτόπουλος, ο Ζαϊρί που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα απ’ ευθείας άουτ.
Η θεία δίκη εκδικήθηκε…
Την Ζάκυνθο την κερδίσαμε δυό φορές. Την πρώτη στα Σέρρας, στην πρεμιέρα του Δημητρίου και γκολ του Φουρτάδο. Ο Πανσερραϊκός προχωρά αθόρυβα και δημιουργικά. Ο τεχνικός μας υλοποιεί το έργο του. Σίγουρα μας αναμένουν και άλλες χαρές, όπως αυτή στην Ζάκυνθο.
Την Κυριακή έρχονται τα Χανιά. Εκεί φέραμε 1-1.
Στις 22 Απριλίου αντιπροσωπεία της διοίκησης του Πανσερραϊκού μεταβαίνει στο Αμβούργο της Γερμανίας, έπειτα από πρόσκληση της εταιρίας που επιθυμεί  συνεργασία. Πιστεύεται ότι θα προκύψουν εξαιρετικά οφέλη για την Σερραϊκή ομάδα.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 12 Απρ. 2016 - 12:15