Με νίκη ο ΑΟΣ «αποχαιρέτισε» τον αρχηγό του Σάκη Κομητούδη που «κρεμάει» τη φανέλα του (video)

Το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν παρουσίαζε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες «απελευθέρωσε» τους παίκτες και κερδισμένοι ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Σερρών και απόλαυσαν πολύ ωραίο βόλεϊ ανάμεσα στον ΑΟΣ και τον Πήγασο Πολίχνης.

Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο ο χαρακτήρας «εμφυλίου» που είχε η αναμέτρηση, καθώς στον ΑΟΣ αγωνίζονται ο Σάκης Κομητούδης και ο μικρότερος γιος του Χαράλαμπος, ενώ στον Πήγασο ο μεγαλύτερος γιος Δημήτρης αλλά και το γεγονός ότι έφθασε η στιγμή που ο πρώτος θα «κρεμάσει» τη φανέλα του!

Για τον Σάκη Κομητούδη ήταν το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, εντός έδρας, με τον ΑΟΣ. Η διοίκηση της ομάδας βράβευσε τον Φώτη Δαραβίγκα, παλιός πρόεδρος του ΑΟΣ, επιδίδοντάς του τιμητική πλακέτα για τη μεγάλη και πολυετή προσφορά του στο Σερραϊκό βόλεϊ.

Στο αγωνιστικό σκέλος το παιχνίδι παρουσίασε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα τρία από τα τέσσερα, συνολικά, σετ που παίχτηκαν κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με πολλές εντυπωσιακές φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Η αγωνία κορυφώθηκε από το πρώτο κιόλας σετ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν «στήθος με στήθος» προς τον «τερματισμό» των 25 πόντων. Τελικά, ο ΑΟΣ ήταν αυτός που κέρδισε το σετ στο «φώτο φίνις» με 30-28!

Οι παίκτες του Πήγασου αφυπνίσθηκαν στο δεύτερο σετ το οποίο και κέρδισαν με 25-18.

Ακολούθως οι Σερραίοι κατόρθωσαν να «κλέψουν» το τρίτο σετ μέσα από τα «χέρια» της φιλοξενούμενης ομάδας, η οποία είχε προηγηθεί με 18-11. Οι «πράσινοι» είχαν τα ψυχικά αποθέματα να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το σετ με 25-23.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους οι Σερραίοι πήραν και το τέταρτο σετ με 25-23.

Ο Πήγασος έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, ενώ ο ΑΟΣ βρίσκεται στην Τρίτη και θα αγωνισθεί στα τουρνουά κατάταξης, προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στην Πρι-Λιγκ που ενδεχομένως δημιουργηθεί.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 10 Απρ. 2017 - 16:14