Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο

Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για την επέτειο του Πολυτεχνείου απευθύνουν το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών, το Νομαρχιακό Τμήμα Σερρών της ΑΔΕΔΥ και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Ν. Σερρών. Το πλήρες κείμενο του καλέσματος έχει ως εξής:

«Τιμάμε την ηρωική εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 και τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου  που αποτελεί ιστορικό γεγονός. Το κεντρικό σύνθημα του Πολυτεχνείου  –Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία-,  αποτελεί ταυτόχρονα και αφετηρία για νέους αγώνες με στόχο την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της υγείας, της παιδείας και του κοινωνικού κράτους. Την ώρα που η χώρα, η ελληνική κοινωνία και οικονομία περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές τους μεταπολιτευτικά, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου είναι και σήμερα διεκδικούμενα και αιτούμενα.
    Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία το σύνολο της δοκιμαζόμενης  ελληνικής κοινωνίας  να συμβάλλουν  με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να δοθεί το πραγματικό νόημα της επετείου . Καλούμε τη νέα γενιά να κάνει δική της υπόθεση τον εορτασμό αυτό.

Όλοι στη Συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο το Σάββατο  17 Νοέμβρη και ώρα 6 :00 μ.μ.»

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 15 Νοε. 2018 - 10:28