Η Σερραία αθλήτρια Ιωάννα Τσεπετονίδου στον τελικό του Tennis Europe

Στον τελικό του μονού κοριτσιών, στο διεθνές τουρνουά Tennis Europe στα 12άρια, προκρίθηκε η Σερραία αθλήτρια του Πανσερραϊκού, Ιωάννα Τσεπετονίδου.

Η Ελληνική εκπροσώπηση στα κορίτσια συνεχίζετε, απο την εκπληκτική πορεία της Ιωάννας Τσεπετονίδου. Η Ελληνίδα τενίστρια, διεκδικεί τον 1ο τίτλο της σε διοργάνωσης: Tennis Europe, αφού κέρδισε, σε ένα ωραίο παιχνίδι, τη Βουλγάρα Isabella Zhecheva με 7-5, 6-3. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Milena Zanoci από τη Μολδαβία, στα γήπεδα της Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα.

Η πορεία της: η Ιωάννα Τσεπετονίδου σημείωσε δυο νίκες χωρίς να απολέσει σετ στη φάση των ομίλων κι έτσι πήρε την πρόκριση για τις “8” καλύτερες. Η αθλήτρια του Πανσερραϊκού, Νο.1 στη χώρα μας στα 12άρια, κέρδισε συγκεκριμένα τη Varvara Kozyr με 6-1, 6-2 και την Aleksija Strika με 6-2, 6-3, ενώ στα προημιτελικά, αντιμετώπισε την Antonina Modrzejewska από την Πολωνία.

Στο διπλό των κοριτσιών, οι Κάλλιστρου και Τσεπετονίδου μπήκαν στα προημιτελικά χάρη στη νίκη τους επί των Kozyr και Rojansky με 6-1, 6-4, αλλά ηττήθηκαν από τις Monica Ioana Iliescu και Simona Popova με 1-6, 6-4, 10-6.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 30 Μαρ. 2024 - 19:04