Η πόλη των Σερρών φιλοξενεί επιστημονικό συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρίας

Οι εργασίες του 31ου ετήσιου επιστημονικού συνεδρίου της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας (Ε.Ζ.Ε.) θα διεξαχθούν στην πόλη μας, με την ενεργή υποστήριξη του Επιμελητηρίου Σερρών.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο του SIRIS HOTEL (Τέρμα Αγ. Γεωργίου, Λεύκωνας Σερρών), από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο, εκτός των μελών της Ε.Ζ.Ε., έχουν και τα μη μέλη, συμπεριλαμβανομένων ακαδημαϊκών, ερευνητών – μελετητών, φοιτητών, εκπροσώπων συνεταιριστικών οργανώσεων, θεσμικών οργανισμών και επιχειρήσεων του κλάδου της ζωικής παραγωγής, καθώς και παραγωγών, κτηνοτρόφων και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου.

Αιτήσεις συμμετοχής:

- Διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Σερρών http://www.eves.gr/

- Υποβάλλονται στη διεύθυνση: eze@aua.gr

- Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: Παρασκευή, 30.09.2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-Ε.Ζ.Ε.: κα Ε. Κατσαρού, 210 5294412, eze@aua.gr

-Επιμελητήριο Σερρών, κα Α. Ελευθεριάδου, 23210 99744, eleftheriadou@eves.gr

Το Επιμελητήριο Σερρών προσκαλεί τους σχετιζόμενους με τον κλάδο της Ζωικής Παραγωγής, και όχι μόνο, όπως δώσουν το δικό τους «παρών» στο μεγάλο αυτό πανελλαδικό γεγονός.

Γιατί πραγματικά συνιστά μια τεράστια ευκαιρία γνωριμίας και δικτύωσης με το σημαντικότερο επιστημονικό και επιχειρηματικό κεφάλαιο της χώρας στα θέματα Αγροτικής Οικονομίας.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 23 Σεπ. 2016 - 13:00