Η “Κίτρινη Καρδιά” φώτισε το κέντρο των Σερρών(Βίντεο-Φωτό)

Η καθαριότητα είναι πολιτισμός. Αλλά πολιτισμός είναι και ο σεβασμός προς τον εργαζόμενο και τον συνάνθρωπο, όπως τόνισε ο Σερραίος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης κατά το άναμμα της “Κίτρινης Καρδιάς” στην πλατεία Κρονίου της πόλης των Σερρών. 

Αυτός ο όμορφος και χρωματιστός τρόπος επιλέχθηκε από την ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Kärcher Greece, για την καμπάνια της “Καθαρής Εβδομάδας”. Ένα συμβολικό αλλά μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους συνανθρώπους μας που εργάζονται κάτω από αντίξοοες συνθήκες στον τομέα της Καθαριότητας των Δήμων της χώρας, για να διατηρούνται καθαροί οι χώροι μέσα στους οποίους ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

kitrini_kardia_serres_2022_2.jpg

Η κίτρινη καρδιά θα παραμείνει στην πλατεία Κρονίου για μία εβδομάδα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φωτογραφίζονται σε αυτή και να κοινοποιούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να εκφράσουν το δικό τους “ευχαριστώ” κάνοντας ένα απλό “κλικ” στην σελίδα της Kärcher σκανάροντας το barcode που βρίσκεται στο πλάι της καρδιάς.

Την κίτρινη καρδιά άναψε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, υπογραμμίζοντας πως οι καρδιές των ανθρώπων της Καθαριότητας είναι γεμάτες από αγάπη για προσφορά.

kitrini_kardia_serres_2022.jpg

 

Πρόκειται, είπε, για τους ήρωες που καθημερινά από το βράδυ μέχρι και το επόμενο πρωΐ εργάζονται για να έχουμε την πόλη και τα χωριά μας καθαρά.

Ευχαρίστησε, επίσης, την ΚΕΔΕ για την πρωτοβουλία και την Karcher για την συνδρομή της και γενικότερα την συνεισφορά της στον τομέα της Καθαριότητας. 

Ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Καρακολίδης χαρακτήρισε τους εργαζόμενους στον τομέα της Καθαριότητας ως τους αφανείς ήρωες που μεριμνούν για την ποιότητα ζωής στο Δήμο των Σερρών. 

kitrini_kardia_serres_2022_1.jpg

Η Marketing Director της Kärcher κ. Δώρα Λυκάκη σημείωσε πως δε θα πρέπει να προσπερνάμε τους ανθρώπους που διατηρούν καθαρούς τους δημόσιους χώρους αλλά να τους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας κι αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται μέσα από την καμπάνια της “Καθαρής Εβδομάδας”. 

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η διευθύντρια κ. Μαρία Τερμεντζίδου καθώς και το προσωπικό του Τομέα της Καθαριότητας του Δήμου Σερρών. 

Η πόλη των Σερρών αποτελεί μία από τις τρεις πόλεις στην Ελλάδα που φιλοξενούν την “κίτρινη καρδιά”. Οι άλλες δύο είναι ο Πειραιάς και η Θεσσαλονίκη. Ο δήμαρχος Σερρών ανακοίνωσε ότι το δημαρχείο θα φωταγωγηθεί με κίτρινο χρώμα ως ένα επιπλέον συμβολικό ευχαριστώ στους ανθρώπους της Καθαριότητας.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 28 Νοε. 2022 - 08:59