Η Αννα Κορακάκη «στόχευσε» και πάλι το «χρυσό»

Επανάληψη της μεγαλειώδους επιτυχίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου σημείωσε η Άννα Κορακάκη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη διοργάνωση για το παγκόσμιο κύπελλο στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σπορ πιστόλι (25μ.), επαναφέροντας στο μυαλό μας αναμνήσεις  από το μεγάλο αθλητικό γεγονός στη Βραζιλία.

Στο παγκόσμιο κύπελλο, όπως και στο Ρίο, η Άννα βρέθηκε στον τελικό με αντίπαλο αθλήτρια από τη Γερμανία και υπερίσχυσε με ελάχιστη διαφορά. Το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου με 29 β., ακολούθησε η Ντ. Βίνεκαμπ (Γερμανία) με 27, με τρίτη τη Μ. Λαμόγ με 24 β.

«Ήταν η πρώτη φορά που είδα την Άννα να συγκινείται ύστερα από έναν αγώνα. Ούτε στο Ρίο δεν είχε κλάψει μετά τον αγώνα. Εκεί έκλαψε όταν ανέβηκε στο βάθρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής και πατέρας της αθλήτριας, Τάσος Κορακάκης.

Η Ολυμπιονίκης και ο προπονητής της θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα. Ο επόμενος διεθνής αγώνας της πρωταθλήτρια θα είναι στην Κορέα (20-30/4).

www.kathimerini.gr
Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 11 Μαρ. 2018 - 08:43