Η ανάγκη σωστής επιλογής Φροντιστηρίου Μ.Ε.

Σήμερα ζούμε σε μια κοινωνία γνώσης στην οποία οι απαιτήσεις για εκπαίδευση και κατάρτιση είναι πολύ υψηλές. Η εκπαίδευση είναι πια μια διαδικασία ουσιαστικής μάθησης και όχι μια παθητική συσσώρευση πληροφοριών. 

Για τον λόγο αυτό η  επιλογή Φροντιστηρίου για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου είναι μια πολύ σημαντική απόφαση καθώς καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη και την επίδοσή τους στις ενδοσχολικές και Πανελλαδικές εξετάσεις.

Στο φροντιστήριο Μ.Ε Κέντρο Διδασκαλίας Ιδιαιτέρων Μαθημάτων  είμαστε υπεύθυνα δίπλα στους  μαθητές, σε όλα τα στάδια της προσπάθειάς τους, με ένα δοκιμασμένο σύστημα εκπαιδευτικών πρακτικών και επιλογών που τους μαθαίνει:

  • Να εργάζονται μεθοδικά και να αναδεικνύουν τις  ικανότητές τους  
  • Να κατανέμουν το χρόνο τους ανά μάθημα         
  •  Να αξιοποιούν και να ενισχύουν το μαθησιακό τους τύπο       
  • Να διαβάζουν και να υιοθετούν τεχνική μελέτης και αφομοίωσης: θεωρία - μεθοδολογία - παραδείγματα - εφαρμογές - ασκήσεις προς επίλυση        
  • Να διαχειρίζονται το χρόνο στα διαγωνίσματα
  • Να διαχειρίζονται τ ο άγχος των εξετάσεων
  • Να εκπαιδεύονται  και  να κατακτούν  την ύλη 

Με γνώση, εμπειρία και αποτελεσματική εκπαιδευτική μεθοδολογία καθοδηγούμε τους νέους. 

 Έλατε στο χώρο μας  να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών μας και για οτιδήποτε σας απασχολεί. Λύστε  μαζί με το παιδί σας τυχόν απορίες σε σχέση με την κατεύθυνση που επιθυμεί να ακολουθήσει και επιλέξτε το φροντιστήριο που οδηγεί στην επιτυχία.   

Ενημερωθείτε για τον τρόπο διδασκαλίας και τα προτεινόμενα προγράμματα σπουδών του φροντιστηρίου και μέσω της νέας ιστοσελίδας του Κέντρου Διδασκαλίας Ιδιαιτέρων Μαθημάτων https://kentrodidaskalias.gr

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 22 Μάιος. 2018 - 10:03