Το "χαρακίρι" του Μακεδονικού λύτρωσε τον Πανσερραϊκό(Βίντεο)

Η «λύτρωση» για τον Πανσερραϊκό ήρθε στο 94’ και τα «λιοντάρια» κατόρθωσαν να «αποδράσουν» από το γήπεδο του Ευόσμου με το «τρίποντο» της νίκης απέναντι στο Μακεδονικό.

Το «χιτσοκικό» φινάλε ανέβασε στα ύψη την αδρεναλίνη και με το σφύριγμα της λήξης παίκτες, παράγοντες και φίλαθλοι πανηγύρισαν έξαλλα το ένατο φετινό «διπλό».

Το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε στο 94΄ με αυτογκόλ του Χασάνογλου.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του για την 21η αγωνιστική, έστω και με το δραματική τροπή που πήρε το παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να διατηρεί το προβάδισμα των 9 βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΛ, φθάνοντας λίγο πιο κοντά στο «όνειρο» της ανόδου!

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είχαν τον έλεγχο από την αρχή του παιχνιδιού και δημιούργησαν πολλά ευκαιρίες, όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Στο 13′ ο Γουναρίδης απέκρουσε το πέναλτι του Μπαϊροβιτς, ενώ στο 44′ ακυρώθηκε γκολ του Μπαϊροβιτς για οφσάιντ του Σαϊντ στο ξεκίνημα της φάσης, γεγονός που προκάλεσε διαμαρτυρίες. Κι αυτό διότι στο ριπλεϊ ο παίκτης φάνηκε να καλύπτεται.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μακεδονικός ήταν ακίνδυνος και ο Πανσερραϊκός πίεσε μέχρι το τέλος για το νικητήριο γκολ. Το βρήκε με το αυτογκόλ του Χασάνογλου στο 94′ και λυτρώθηκε σε μια κομβική αναμέτρηση για τη μάχη του τίτλου.

Το φιλμ του αγώνα 3′ Σουτ του Σιατραβανη η μπάλα άουτ 6′ Μακρινό σουτ του Πεταυράκη, μπλόκαρε ο Γουναρίδης 12′ Πέναλτι για τον Πανσερραϊκό σε ανατροπή του Μπαϊροβιτς από τον Κοτταρίδη, που δέχθηκε και κίτρινη κάρτα 13′ Ο Γουναρίδης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Μπαϊροβιτς. Πρόκειται για το πρώτο πέναλτι που πιάνει στην καριέρα του ο κίπερ του Μακεδονικού 19′ Σουτ του Σιατραβάνη, άουτ 26′ Άστοχο σουτ του Ζαφειράκη μέσα από την περιοχή 37′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Γυριστό σουτ του Στίνα, λίγο άουτ η μπάλα 44′ Ακυρώθηκε γκολ του Μπαϊροβιτς. O βοηθός χρέωσε οφσάιντ τον Σαϊντ στο ξεκίνημα της φάσης, λανθασμένα καθως στο ριπλέι φάνηκε ότι καλυπτόταν 52′ Τρομερή ευκαιρία με τον Μπαϊροβιτς, αλλά η κεφαλιά από την σέντρα του Στίνα έφυγε άουτ 63′ Σουτ του Στίνα, μπλοκάρει εύκολα ο Γουναρίδης 70′ Ο Πανσερραϊκός ζητά πέναλτι με τα την πτώση του Σαϊντ, ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στο ματς. 88′ Απίστευτη ευκαιρία. Σουτ του Κατσαντώνη μέσα από την περιοχή, εξ’ επαφής, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών 92′ Ο Γουναρίδης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Παπάζογλου 94′ ΓΚΟΛ Ο Πανσερραϊκός λυτρώνεται με αυτογκόλ. Από γέμισμα, ο Χασάνογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Μακεδονικός (Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Κοτταρίδης (62′ Σαραγιώτης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης (62′ Γαρύφαλλος), Γκέντσογλου (62′ Μιλισάβλιεβιτς), Ζαφειράκης (86′ Κουτεντάκης), Σιμόνι (78′ Σαραντίδης). Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης (73′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης (84′ Παπάζογλου), Κολομπίνο (73′ Στάικος), Μούργος (60′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (60′ Κατσαντώνης), Σαΐντ.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 24 Απρ. 2023 - 19:59