Χάλκινο μετάλλιο για την Αθ. Τσόλα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η  Αθανασία Τσόλα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων, που διεξήχθη στη Ριέκα της Κροατίας.

Συγκεκριμένα η Αθανασία Τσόλα και η Σοφία Μαλκογεώργου (αν. Άννα Μαρία Ταξοπούλου) κατέκτησαν την τρίτη θέση ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση στο duetto, συγκεντρώνοντας 160.1244 βαθμούς. Επίσης η Σερραία αθλήτρια κατετάγη 5η στο solo, με πολύ καλή εμφάνιση.
Στα ομαδικά αγωνίσματα (ομαδικό και combo),  μαζί με την έταιρη Σερραία και βενιαμίν της ομάδος Δήμητρα Τσιαντή, κατέκτησαν την 5η θέση ανάμεσα σε 15 χώρες . Η παρουσία της Εθνικής ομάδας ήταν εξαιρετική σε όλα τα αγωνίσματα. Η προετοιμασία για τις αθλήτριες του συλλόγου μας συνεχίζεται, καθώς ακολουθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων στο Καζάν και το Μεσογειακό κύπελλο κορασίδων Α στο Τελ Αβίβ . Στην προετοιμασία της ομάδος για το Μεσογειακό κύπελλο ενσωματώθηκε από τις 21/6 και η Θωμαή Θεοδωρίδου.
Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα και στις αθλήτριες του συλλόγου.
Θερμά συγχαρητήρια εκφράζονται και προς την προπονήτρια του συλλόγου Θεοδώρα Παρτάλη, η οποία για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια στελεχώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία το προπονητικό σχήμα της Εθνικής ομάδος.
Η χορογραφία του Ομαδικού αποτελείτο από τις: Αθανασία Τσόλα, Ιφιγένεια Δίπλα, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη, Δήμητρα Τσιαντή, Βαλεντίνα Φαραντούρη, αναπλ. Όλγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Ταξοπούλου, Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Ειρήνη Καββάλου.
Η   χορογραφία του Κόμπο αποτελείτο από τις εξής αθλήτριες: Ειρήνη Καββάλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Δήμητρα Τσιαντή, αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Αθανασία Τσόλα.
 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 28 Ιουν. 2016 - 16:30