«Φωτεινές Μέρες»: Δραματοποιημένο παραμύθι και το δικό τους survivor παρουσιάζουν παιδιά από ΚΔΑΠ στην πλατεία Κρονίου

Μ' ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο οι «Φωτεινές Μέρες», το δεκαήμερο του Δήμου Σερρών που είναι αφιερωμένο στο άτομα με αναπηρία.

Για αύριο, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, το ΚΔΑΠ ΣΤΗΡΙΖΩ θα παρουσιάσει στο χώρο της Πλατείας Κρονίου ένα δραματοποιημένο παραμύθι, δικής του δημιουργίας. Έπειτα, τα παιδιά του ΚΔΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, παίζοντας επιτραπέζιο φιδάκι. Τέλος, τη σκυτάλη θα πάρουν τα ειδικά σχολεία, το ΚΑΑΜΕΑ Σερρών και όλοι οι συναφείς Σύλλογοι, που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις τους στο κέντρο των Σερρών.

Την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου, οι «Φωτεινές Μέρες» θα υποδεχθούν το χειμώνα με τη μουσικοκινητική δράση του ΚΔΑΠ ΕΝ ΕΡΓΩ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κρονίου. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή σουπλά απ' το ΚΔΑΠ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., ενώ στη συνέχεια τα παιδιά των δυο ΚΔΑΠ θα συνεργαστούν για τη δράση με τίτλο «ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SURVIVOR». Τέλος, όπως και το Σάββατο, η μέρα θα ολοκληρωθεί με δρώμενα απ' τα ειδικά σχολεία, το ΚΑΑΜΕΑ και τους σχετικούς Συλλόγους.

Και για τις δυο αυτές μέρες, η έναρξη των δράσεων είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 13:00.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 30 Νοε. 2019 - 08:15