Εξωραϊσμός θερινού θεάτρου από το 7ο και 10ο νηπιαγωγείο Σερρών

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», τα νηπιαγωγεία 7ο και 10ο Σερρών πραγματοποίησαν δράση εξωραϊσμού και αναβάθμισης του θερινού θεάτρου που βρίσκεται στον γειτονικό τους υπαίθριο χώρο. Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου στον χώρο δίπλα στα νηπιαγωγεία σε συνεργασία με τον εικαστικό Βασίλη Βαφειάδη και με τη στήριξη ομάδας εθελοντών της Praksis και του τοπικού ομίλου Unesco Σερρών.

Της δράσης αυτής προηγήθηκαν και άλλες παρεμβάσεις όπως δενδροφυτεύσεις με τη συμμετοχή εθελοντών γονέων, τοποθέτηση κάδων (με τη βοήθεια του Δήμου Σερρών), πινακίδων, ταϊστρών για τα πουλιά κλπ. αλλά και εκπαιδευτικές δράσεις που έγιναν μέσα στα νηπιαγωγεία με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών ως προς τις έννοιες του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της ενεργού πολιτειότητας.

 Το πρόγραμμα υλοποιείται από τις εκπαιδευτικούς Καραστογιάννη Κυράνη,  Χηδηρίδου Δέσποινα, και Γκέρτσιου Ιωάννα με την έγκριση και στήριξη της σχολικής συμβούλου προσχολικής αγωγής κ. Γκουτρουμανίδου Παγώνας και του γραφείου σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 06 Ιουν. 2018 - 11:40