Έβγαλε τα μάτια του στη Βιτόρια ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Αυτόχειρας Παναθηναϊκός AKTOR στη Βιτόρια!

Οι «πράσινοι» έκαναν εξαιρετική εμφάνιση για περίπου 25 λεπτά, όμως έδωσαν δικαιώματα στην Μπασκόνια και τελικά ηττήθηκαν με σκορ 75-73, χάρη σε νικητήριο καλάθι στα 0,9 δευτερόλεπτα του Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ, ο οποίος είχε «πληγώσει» με τον ίδιο τρόπο και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

Μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε υπό απόλυτο έλεγχο το ματς, φτάνοντας μέχρι και στο +17 (31-48). Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχασε το καθαρό του μυαλό και στις δύο πλευρές του παρκέ, δίνοντας το δικαίωμα στην Μπασκόνια να επανέλθει στη διεκδίκηση του ματς. Ακόμη και στο φινάλε, ωστόσο, το παιχνίδι ήταν στα χέρια του «τριφυλλιού», που προδόθηκε όμως από κάποιες κακές επιθετικές επιλογές στα κρίσιμα λεπτά, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία και μένοντας στο 10-8 στην Ευρωλίγκα.

Μεγάλο παιχνίδι για τους «πράσινους» έκανε ο Κέντρικ Ναν που είχε 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, αν και έχασε πολλά κρίσιμα σουτ τα οποία θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς. 11 πόντους είχε ο Μάριους Γκριγκόνις, ενώ ισάριθμους πέτυχε ο Κώστας Σλούκας, μαζί με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Κακή εμφάνιση από τον Ντίνο Μήτογλου με 7 πόντους και 2/9 σουτ, δεν βοήθησε καθόλου καθώς φορτώθηκε με φάουλ από νωρίς ο Ματίας Λεσόρ, που πέτυχε μόλις 1 πόντο.

Από πλευράς των νικητών, που έπιασαν τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR στο 10-8, ηγέτης της αντεπίθεσης ήταν ο Τσίμα Μονέκε που μέτρησε 20 πόντους και 13 ριμπάουντ, όντας στην ουσία αυτός που γύρισε μόνος του το παιχνίδι. 11 πόντους έβαλε ο Ματ Κοστέλο, ενώ 10 μαζί με 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ είχε ο σκόρερ του «χρυσού» σουτ, Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 04 Ιαν. 2024 - 10:14