Εντυπωσίασαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης και του Πανσερραϊκού

Με αγωνιστικότητα, πάθος, ευγενή άμιλλα και ενθουσιασμό πλημμύρισε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/11/2017 το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, στο φιλικό αγώνα Βετεράνων Ποδοσφαιριστών που διοργάνωσε ο σύλλογος Παλαιμάχων Πανσερραϊκού, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παλαίμαχοι της Θεσσαλονίκης και Παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού φόρεσαν και πάλι τις φανέλες τους και προσέφεραν ένα όμορφο θέαμα σε όσους παρευρέθηκαν στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

Αθλητές που έγραψαν ιστορία στα ελληνικά γήπεδα και συνέβαλαν τα μέγιστα στο ποδοσφαιρικό και εν γένει αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας, αποδέχτηκαν την πρόσκληση και τίμησαν τα 53 χρόνια ιστορίας του Πανσερραϊκού, αλλά και τη μνήμη όλων των εκλιπόντων παικτών και παραγόντων της ομάδας από την ίδρυσή της έως σήμερα, στη μνήμη των οποίων ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση.

Το παρόν έδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας,  ο οποίος βράβευσε το Γιώργο Κούδα, τονίζοντας πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να βραβεύει ανθρώπους- σύμβολα που με το ταλέντο τους αλλά και το ήθος τους έγραψαν μια χρυσή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Είναι τεράστια η χαρά μου σήμερα καθώς βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που τίμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ανέβασαν πολύ ψηλά το επίπεδό του όχι μόνο με τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές τους ικανότητες, αλλά και με το ήθος που τους διακρίνει. Εμείς ,ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τέτοιου είδους εκδηλώσεις και σκοπός μας είναι να πραγματοποιηθούν αντίστοιχοι φιλικοί αγώνες Παλαιμάχων και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες. Συγχαρητήρια σε όλους και σας ευχαριστούμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Με συγκίνηση απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Ντίνο Κούη και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος επίσης εξήρε την προσφορά των Παλαιμάχων στο ποδόσφαιρο. «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βρίσκεστε σήμερα στις Σέρρες και να αγωνίζεστε σ’ αυτό το γήπεδο,  όπου το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, με όλους εσάς πρωταγωνιστές. Σας συγχαίρουμε για όλα αυτά που καταφέρατε εντός των γηπέδων και σας ευχαριστούμε για τις ανεπανάληπτες στιγμές που μας προσφέρατε» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών.

Ο τρίτος τιμώμενος της εκδήλωσης ήταν ο Λάκης Παπαϊώαννου τον οποίο βράβευσαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός, που με τη σειρά τους συνεχάρησαν τους Παλαίμαχους και των δύο ομάδων.

Από την πλευρά τους οι βετεράνοι δήλωσαν ιδιαίτερα συγκινημένοι για την τιμή που τους αποδόθηκε και δεσμεύτηκαν να επαναλάβουν σύντομα την όμορφη αυτή ποδοσφαιρική συνάντηση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο αγώνας έληξε με σκορ 4-1 υπέρ των Βετεράνων της Θεσσαλονίκης. 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 07 Νοε. 2017 - 17:38