ΕΚΘΕΣΗ-ΜΠΑΖΑΑΡ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 Επίσκεψη στην πόλη των Σερρών πραγματοποίησε, χθες, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. βρέθηκε στην καφετέρια «Volta», όπου και συνομίλησε με φίλους και υποστηρικτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας άλλα και πολίτες που βρέθηκαν εκεί και ανέφεραν τους προβληματισμούς τους.

«Καλώ όλους να ψηφίσουνε μαζικά, ώστε να βγάλουνε έναν αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία με ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση. Το κόμμα σίγουρα θα είναι ενωμένο και πρέπει να είναι ενωμένο ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή αντιπολίτευση. Χρειαζόμαστε μια αντιπολίτευση που δεν θα φοβάται. Πρώτος στόχος μας είναι η ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας, πιστεύω ότι μπορώ να σταθώ ως αντιπολίτευση απέναντι στην αριστερά. Χρειαζόμαστε έναν αρχηγό που δεν θα φοβάται να τα βάλει με την αριστερά», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 Στο πλευρό του κ. Άδωνη Γεωργιάδη βρέθηκε και η σύζυγος του, κ. Ευγενία Μανωλίδου η οποία ανέφερε πως δεν συνηθίζει να κάνει λόγο για τον αγώνα του συζύγου της αλλά στήριξε την προσπάθεια του ειδικού σχολείου Σερρών που διοργανώνει έκθεση σε γνωστή καφετέρια. «Πάντα στηρίζω αυτές τις προσπάθειες γιατί γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολη είναι η δουλειά που κάνουνε και των παιδαγωγών που τα αναλαμβάνουν αλλά και των ίδιων των παιδιών». Τέλος έστειλε την ευχή της για καλά Χριστούγεννα και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 18 Δεκ. 2015 - 13:49