Δυνατές «μάχες» στους δύο τροχούς στο αυτοκινητοδρόμιο

Η μάχη σκληρή και οι εξελίξεις απρόσμενες. Μία πτώση στην πρώτη στροφή της πίστας των Σερρών του πρωταθλητή του 2015 Χάρη Παρασκευόπουλου επέτρεψε στον Σάκη Συνιώρη να περάσει πρώτος την γραμμή τερματισμού.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο υπήρξε συγκλονιστικό, καθώς στη διάρκεια του δευτέρου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας, το θέαμα ήταν πλούσιο και η αγωνία στο κατακόρυφο, ενώ οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού απόλαυσαν μάχες με το χρόνο άνευ προηγουμένου.

Ο χρόνος 1,18.896 του Σάκη Συνιώρη αποτελεί νέο ρεκόρ για το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Από την άλλη το 1,18.920 (χιλιοστά του δευτερολέπτου) του Χάρη Παρασκευόπουλου και οι χρόνοι των υπόλοιπων της πρώτης επτάδας γύρω στο 1,20  είναι ενδεικτικοί της αναμετρήσεων που προηγήθηκαν.

Μπορεί αυτά να συνέβησαν στη μεγάλη κατηγορία (Formula Extreme), αλλά εξ ίσου θεαματικός ήταν ο ανταγωνισμός και στις άλλες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, στην Super Sport o Αλέξανδρος Παπαγεωργίου τερμάτισε πρώτος με 1,21.591, στην πολυπληθή Open κατηγορία επικράτησε ο Σταύρος Κρεμάλας, στην Racing ο Λάμπρος Τσώκος ξεκίνησε και πέρασε το τέρμα πρώτος, ενώ στους Νέους ο πολλά υποσχόμενος φέρελπις Βασίλης Κορωνάκης αναδείχθηκε νικητής.

Επισημαίνεται ότι στο διήμερο έλαβαν μέρος 65 αναβάτες με τις μηχανές τους, οι οποίοι θα ξαναβρεθούν στις Σέρρες και στο Αυτοκινητοδρόμιο στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου για έναν ακόμη γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έχει προκηρύξει η ΑΜΟΤΟΕ και διοργανώνει η ΛΑΜ Σερρών.       

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 17 Μάιος. 2016 - 09:25