ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Δόθηκε προς χρήση  των πολιτών νέο τμήμα του πεζοδρόμου της οδού Κ. Καραμανλή (πρώην Μεραρχίας) από την πλατεία Κρονίου έως το  Διοικητήριο(πρώην Νομαρχία).

Ουσιαστικά πρόκειται για συνέχιση της προηγούμενης παρέμβασης που ολοκληρώθηκε εντός του 2013 και αφορούσε το τμήμα της οδού Κ. Καραμανλή από το ύψος  του Δημαρχείου έως και την πλατεία Κρονίου και τώρα ολοκληρώθηκε έως το ύψος του Διοικητηρίου (πρώην Νομαρχία).

«Η πόλη των Σερρών με την πεζοδρόμηση της οδού Κ. Καραμανλή (πρώην Μεραρχίας), σε συνδυασμό με το έργο των βιοκλιματικών αναπλάσεων, γίνεται πιο όμορφη», δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ο δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο νέο τμήμα του πεζόδρομου, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Έργων κ. Ηλία Γκότση.

Αναβαθμίζεται, συμπλήρωσε ο κ. Αγγελίδης , το ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Σερρών, βελτιώνεται το επίπεδο εξυπηρέτησης των πεζών, τονώνεται η εμπορικότητα των καταστημάτων και γενικότερα αναβαθμίζεται το κέντρο της πόλης, μια περιοχή η οποία χρησιμοποιείται καθημερινά από τους περισσότερους κατοίκους αλλά και επισκέπτες της πόλης.

O αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης, αναφερόμενος στο έργο, διευκρίνισε, ότι o προϋπολογισμός του ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, και τα χρήματα προέρχονται από ΣΑΤΑ. Απομένει ακόμη να γίνει ποδηλατόδρομος, ο οποίος θα ολοκληρωθεί την  άνοιξη 2016, επειδή δεν υπάρχει άσφαλτος το χειμώνα, ενώ θα τοποθετηθούν παγκάκια,  και καλαθάκια.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 22 Δεκ. 2015 - 12:10