«Διπλό» στα Γιάννενα θα «κυνηγήσει» ο ΠανσερραΪκός

Για το δεύτερο συνεχόμενο διπλό ταξιδεύει σήμερα η ομάδα του Πανσερραϊκού για τα Γιάννενα όπου θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στο γήπεδο των Ζωσιμάδων (19:00) τον ΠΑΣ.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από τη βαριά ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος με σκορ 0-4. Το Κύπελλο δεν ήταν ο κύριος στόχος των Σερραίων καθώς από την αρχή της σεζόν έχουν θέση ως προτεραιότητα την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία. Τα ‘’λιοντάρια’’  από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς έχουν καταπονηθεί πολύ από τα συνεχόμενα παιχνίδια καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων έχουν δώσει πέντε αγώνες κάτι που κάνει πιο δύσκολο το έργω των Σερραίων. Παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του έχουν ανταπεξέλθει ικανοποιητικά, καθώς κατάφεραν να προκριθούν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και να πάρουν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στη Λαμία.

Οι Ηπειρώτες από την άλλη μεριά είναι σαφώς πιο ξεκούραστοι. Προέρχονται από ήττα στο γήπεδο της Τούμπας με σκορ 4-0. Δεν έχουν περιθώριο να χάσουν άλλους βαθμούς καθώς βρίσκονται τελευταίοι μαζί με την Κηφισιά. Ως τώρα στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ μετράει δύο νίκες στο γήπεδο του (Κηφισιά, Αστέρας Τρίπολης) ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει σε εκτός έδρας αγώνα.

Κατά συνέπεια και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για του πολύτιμους τρεις βαθμούς που θα τους δώσουν ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 19 Ιαν. 2024 - 12:47