Διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας από τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας θα φιλοξενήσει ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, την Κυριακή 22 Μαΐου (από 10:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις  των ακαδημιών του στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας.

Το τουρνουά πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που προωθεί o UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές καλής θελήσεως Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο και άλλους μεγάλους αθλητές.

Στο τουρνουά θα τιμηθεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Γιώργος Γεωργιάδης πρωταθλητής Ευρώπης 2004.

Είναι η τρίτη φορά στην Ελλάδα που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιούν καμπάνια στο πλαίσιο του πρώτου στόχου των «17 στόχων για την Βιώσιμη ανάπτυξης ως το 2030»

Παράλληλα, με το τουρνουά ο διοργανωτής σύλλογος θα λειτουργήσει το «καλάθι συμμετοχής» για την συγκέντρωση προμηθειών σε τρόφιμα-ρούχα-παιχνίδια-φάρμακα, τα οποία θα δοθούν στην Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  Περιφερειακής Ενότητας  Σερρών, ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών .

Ο Μ.Γ.Σ.Πανσερραϊκός στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, ξεκίνησε επετειακές δράσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά  και θεσμοθετούν δράσεις στην ελληνική κοινωνία πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα .Αυτή η δράση εντάσσετε σ αυτές τις πρωτοβουλίεςΠρος γενικότερη ενημέρωσης σας για του 17 Στόχους http://www.globalgoals.org/

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 17 Μάιος. 2016 - 10:21