Διακρίσεις αθλητών του Ναυταθλητικού Συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις»

(Φωτό αρχείου)

Ο Ναυταθλητικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ»  , συμμετείχε με επτά αθλητές του στην Α΄Φάση του 83ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από 20 έως 23 Απριλίου 2017. 

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Στο διπλό σκιφ νέων οι αθλητές Σουλαρίκας Σταύρος και Ματιός Άγγελος κατέλαβαν την τέταρτη θέση στον μεγάλο τελικό και την τέταρτη θέση στην Πανελλήνια κατάταξη.

Στο σκιφ κορασίδων η νεανίδα αθλήτρια  Κιοσσέ Πασχαλίνα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον μικρό τελικό και την όγδοη θέση στην Πανελλήνια κατάταξη.

Οι έφηβοι Κωνσταντινίδης Επαμεινώντας, Αναστασιάδης Σωτήρης, Γκιοργκίνης Μενέλαος και Μπογιατζής Αναστάσιος κατέλαβαν την πρώτη θέση στον μικρό τελικό  του τετραπλού σκιφ εφήβων και την έβδομη Πανελλήνια θέση.

Στο τετραπλό σκιφ ανδρών οι αθλητές του Συλλόγου μας Σουλαρίκας Σταύρος, Ματιός Άγγελος, Κωνσταντινίδης Επαμεινώντας και Αναστασιάδης Σωτήρης κατέλαβαν την πέμπτη θέση στον μεγάλο τελικό και την πέμπτη θέση στην Πανελλήνια κατάταξη.

 Στο σκιφ ανδρών ο Σουλαρίκας Σταύρος κατέλαβε την τέταρτη θέση στον μεγάλο τελικό και την τέταρτη θέση στην Πανελλήνια κατάταξη.

Η δεύτερη και τελευταία φάση του 83ου  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Ιουλίου 2017 στην Καστοριά.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 24 Απρ. 2017 - 15:58