Αθλητική εκδήλωση προσανατολισμού στο δάσος του Λαϊλιά

Ο σύλλογος αθλητικού προσανατολισμού Σερρών ‘Ο-Σίρις’ διοργανώνει αθλητική εκδήλωση  προσανατολισμού (orienteering) την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στον δρόμο προς τον Λαϊλιά. Πιο συγκεκριμένα, το σημείο συγκέντρωσης (γραμματεία) θα είναι μπροστά από την ταβέρνα “Καταφύγιο” (14ο km Σερρών – Λαϊλιά).
https://goo.gl/maps/onfU8oKstUK1Kjfc6
-Θα υπάρχουν 3 διαδρομές:
Δ(1), beginners, [1,2km, 8c, + 60m]  προτείνεται για αρχάριους και συνοδευόμενα παιδιά
Δ(2), short, [2,2km, 12c, + 100m]  μέτριας δυσκολίας
Δ(3), middle, [3,2km, 15c, + 190m]  για πιο έμπειρα άτομα
 Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να προεγγραφείτε έως και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου. Το αντίτιμο συμμετοχής (5€) θα καταβληθεί επί τόπου. Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε στείλτε e-mail στο sirisoc@proton.me γράφοντας : Όνομα, Επώνυμο, Διαδρομή και Κιν. τηλέφωνο.
Το “χρονικό παράθυρο” των εκκινήσεων θα είναι από τις 11:00 έως τις 12:00. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πυξίδα (ή smartphone με πυξίδα). Επίσης θα μπορούν να βρίσκονται στον χώρο συγκέντρωσης από τις 10:00 ώστε να λαμβάνουν οδηγίες για την δραστηριότητα και να ενημερώνονται για τον αγωνιστικό προσανατολισμό (orienteering). Στις 14:00 περίπου υπολογίζουμε τις βραβεύσεις των τριών πρώτων θέσεων της κάθε διαδρομής, όπου θα δοθούν δωράκια από τοπικούς παραγωγούς.
Προσοχή
Για την ασφάλεια όλων και την εύρυθμη διεξαγωγή της εκδήλωσης :
1) Τηρούμε όλα τα μέτρα που προτείνει ο ΕΟΔΥ για την αποφυγή διασποράς της νόσου covid-19!
2) Ακολουθούμε τις οδηγίες της διοργάνωσης και δηλώνουμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ συμμετοχή.
Επίσης, ο σύλλογος “Ο-Σίρις” δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχοντα στην εκδήλωση.
Τα δωράκια των βραβεύσεων είναι χορηγία από τους :
Μέλι από τοπικό παραγωγό της Ορεινής
Γυναικεία αξεσουάρ από το κατάστημα Άρωμα

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 06 Οκτ. 2022 - 10:03