Ανοιχτά προγράμματα κατάρτισης ανέργων στην ΑΝΕΣΕΡ

Τα προγράμματα κατάρτισης τα οποία διαχειρίζεται η «Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών A.E.» ως δικαιούχος και φορέας υλοποίησης της Πράξης «Κατάρτιση και συμβουλευτική ανέργων για την απόκτηση δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας στην περιοχή παρέμβασης ΤΑΠΤΟΚ – ΠΑΑ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5072611 η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» παραμένουν ανοιχτά για όλους τους ανέργους του νομού Σερρών με εξαίρεση τους ανέργους μόνιμους κατοίκους της πόλης των Σερρών, αποφοίτους τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ηλικίας 18-64 ετών.

Τα προγράμματα κατάρτισης:

  • Έχουν διάρκεια 80 ώρες
  • Έχουν εκπαιδευτικό επίδομα για τους συμμετέχοντες 400,00 ευρώ μικτά
  • Συνοδεύονται από 5 ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και 20 ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας.
  • Οδηγούν στην πιστοποίηση των γνώσεων

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης των Αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://ekt.aneser.gr/. Η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή συνεχώς μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των ωφελούμενών που προβλέπεται από το σχέδιο.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 12 Οκτ. 2022 - 10:13