Αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλετών στο Aυτοκινητοδρόμιο

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα φιλοξενήσει τον πρώτο και δεύτερο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στις 9-10-11 Ιουνίου 2023. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν από το BMU – Βαλκανικό πρωτάθλημα ταχύτητας, στα πλαίσια των 3ου και 4ου αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος ταχύτητας BMU 2023.
Οι αγώνες θα προσμετρήσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέτας της ΑΜΟΤΟΕ για το 2023 και διεξάγονται σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης. Στον Ειδικό Κανονισμό που δημοσιεύτηκε βλέπουμε και νέες κατηγορίες που δεν υπάρχουν στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος για το 2023, αλλα αυτές οι κατηγορίες ανήκουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτές οι κατηγορίες θα είναι και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Ταχύτητας. Οι κατηγορίες αυτές που βλέπουμε και δεν υπάρχουν στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος για το 2023, είναι, η F600, F1000 και CF MOTO.
Επίσης η ΑΜΟΤΟΕ ανακοίνωσε κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά όπως μια Πριμοδότηση αθλητών υπό ορούς, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:
Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, προκειμένου να ενισχύσει τον θεσμό της ταχύτητας αποφάσισε να πριμοδοτήσει τους αθλητές που θα συμμετέχουν στον αγώνα BMU – Νοτιοανατολικής Ευρώπης στις Σέρρες 9-10-11 Ιουνίου  2023 και βαθμολογεί το ΠΠΤΜ, με ποσό των 100 ευρώ ανά συμμετοχή, εφόσον οι συμμετοχές στις κατηγορίες του Εθνικού Πρωταθλήματος συνολικά είναι 30.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 08 Ιουν. 2023 - 08:52