Καλοκαιρινή γιορτή στο πρώην ΚΑΑΜΕΑ Σερρών

Η καλοκαιρινή γιορτή του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών (πρώην Κ.Α.Α.με Α.Σερρών) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.), πραγματοποιήθηκε στο αύλειο χώρο του Παραρτήματος, με τη συμμετοχή των περιθαλπομένων και εκπροσώπων της κοινωνίας των Σερρών.
Στην καλοκαιρινή γιορτή του Παραρτήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019, συμμετείχε η Φιλαρμονική του Κοινοτικού Διαμερίσματος Πεντάπολης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά. Επίσης συμμετείχαν τα παιδιά του Παραρτήματος με ανάγνωση λογοτεχνικού κειμένου και απαγγελία ποιημάτων, με την καθοδήγηση της δασκάλας Ειδικής Αγωγής κ. Ελένης Κωνσταντινίδου. Τις χορευτικές ικανότητές τους παρουσίασαν τα μέλη της χορευτικής ομάδας του Παραρτήματος με την καθοδήγηση της εθελόντριας χοροδιδασκάλου κ. Μαρίνας Μισαηλίδη.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Συλβάνα Καρασαββίδου.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά κ. Δημήτριος Νότας, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Κ.Π.Κ.Μ. κ. Θεμιστοκλής Χαρίσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σίμογλου και κ. Νικόλαος Γεωργιάδης, η Διοικητική Διευθύντρια του Κ.Κ.Π.Κ.Μ. και Διευθύντρια του Παραρτήματος κ. Ελισάβετ Μωυσιάδου, οι υποψήφιοι Βουλευτές, Πρόεδροι Συλλόγων και Οργανισμών, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάτοικοι του νομού Σερρών. 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 04 Ιουλ. 2019 - 17:23