Τουρνουά μπάσκετ στο Νεοχώρι από το Δήμο Εμ. Παππά

Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει 3Χ3 Basketball  για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 17 χρονών. Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου. Η εκδήλωση αυτή είναι μία συνδιοργάνωση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 16 (από τις 09:00 - 14:00) και την Κυριακή 17 Απριλίου  (από τις 10:00 – 13:30) στην κεντρική πλατεία Νεοχωρίου.

  Για δύο μέρες το χωριό του Νεοχωρίου και γενικότερα ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά θα γίνει σημείο αναφοράς για τον  αθλητισμό, αφού παιδιά διαφόρων ηλικιών από όλη την Π.Ε. Σερρών θα πάρουν μέρος στο Τουρνουά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αν αγωνίζονται σε συλλόγους ή όχι. Τα παιδιά θα κάνουν 3άδες ή 4άδες του ίδιου φύλου και της ίδιας ηλικίας, θα συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο που θα τους διανεμηθεί με τα ονόματα τους (υπάρχουν πληροφορίες στο σχετικό έντυπο) και θα το παραδώσουν είτε στον Δήμο είτε στους γυμναστές των σχολείων τους ή στους καθηγητές των Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου για να επισημοποιήσουν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά. Τα παιδιά μπορούν να φέρουν το έντυπο ακόμα και την ίδια μέρα του Τουρνουά. Επίσης αν κάποιο παιδί θέλει να πάρει μέρος και δεν έχει ομάδα μπορεί να έρθει την ημέρα του Τουρνουά και να του βρουν ομάδα εκείνη την ώρα οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.

  Σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα δοθούν δωρεάν αναψυκτικά, donuts και παγωτά. Εκτός από τους αγώνες, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί με σουτ, βολές και τρίποντα με πλούσια δώρα για τα παιδιά. Επιπλέον θα γίνουν διαγωνισμοί για γονείς αλλά και για όλους τους ενήλικες που θα βρίσκονται στο χώρο και θα επιθυμούν να πάρουν μέρος σε αυτούς. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στους νικητές κατηγοριών (1ους και 2ους ) αλλά και στους νικητές των διαγωνισμών θα δοθούν μετάλλια και δώρα ενώ θα γίνουν και κληρώσεις για επιπλέον δώρα.

Για τα  παιδιά του Δήμου Εμ. Παππά τα οποία δεν θα έχουν δυνατότητα μετακίνησης, θα υπάρχει λεωφορείο που θα τα μετακινεί από όλα τα χωριά του δωρεάν προς το Νεοχώρι μετ’ επιστροφής.

Οι απονομές στους νικητές θα γίνουν την Κυριακή 17 Απριλίου, περίπου στις 12:00.

Πληροφορίες στα τηλ: 2321352685 – 6947528969 (Σπανός Παναγιώτης)

                                           

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 14 Απρ. 2016 - 21:24