Τουρνουά μπάσκετ στην Ηράκλεια

Στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου  Ηράκλειας το Σαββάτο 7 (από τις 09:00 -14:00) και την Κυριακή 8 Μαΐου (από τις 10:00-13:30) θα πραγματοποιηθεί Milko τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 σε  συνεργασία  με  την Κοινωφελή  Επιχείρηση  Δήμου  Ηράκλειας  και  τον  Α.Ο. Ηράκλειας, για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 17 χρονών, στην  κεντρική  πλατεία   Ηράκλειας.

Σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα δοθούν δωρεάν εκατοντάδες  μπουκάλια  γάλα  Milko  και νερά. Εκτός από τους αγώνες που θα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί με σουτ, βολές και τρίποντα με πλούσια  δώρα  για  τα  παιδιά.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στους νικητές κατηγοριών (1ους και 2ους ) αλλά και στους νικητές των διαγωνισμών θαδοθούν μετάλλια και δώρα.

Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα έντυπα συμμετοχής  τα οποία  θα  προμηθευτείτε από  τους  προπονητές  των  ομάδων  σας, από  τα  Δημοτικά  Καταστήματα Ηράκλειας – Στρυμονικού – Σκοτούσσας, από  τα  Κ.Ε.Π.  Ηράκλειας – Στρυμονικού – Σκοτούσσας, ¨Family¨  fast food,  ¨Senso¨  καφέ, ¨Τσακνίδης¨ καφέ  και  ηλεκτρονικά στο  site της  Ε.Ο.Κ. www.basket.gr  και να τα καταθέσετε :  ¨Family¨  fast food, ¨Senso¨  καφέ, ¨Τσακνίδης¨ καφέ  και  ηλεκτρονικά  στο  site της  Ε.Ο.Κ. www.basket.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 25 Απρ. 2016 - 00:56