Τα γκολ και στιγμιότυπα της αναμέτρησης του Πανσερραϊκού με τον Παναιτωλικό(Βίντεο)

Ο Πανσερραϊκός κρατούσε στα χέρια του την πρώτη νίκη στη Super League μέχρι το 90', αλλά ο Ζοάο Πέδρο με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Παναιτωλικό.

Ο Μούργος με το πρώτο γκολ καριέρας στην Super League ήταν κοντά στο να φέρει την πρώτη νίκη στον Πανσερραϊκό στη φετινή σεζόν, αλλά ο Ζοάο Πέδρο είχε διαφορετική άποψη και με γκολ στο 91ο λεπτό έκανε το 1-1 με τον Παναιτωλικό να φεύγει με την ισοπαλία από την Τούμπα.

Μεγάλες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους να πετύχουν δεύτερο γκολ, αλλά και για την ομάδα του Αγρινίου να φτάσει νωρίτερα στην ισοφάριση. Χωρίς νίκη παραμένουν οι δύο ομάδες, με τον Παναιτωλικό να χρωστάει το ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά”.

Έβαλε ένα, μπορούσε και δεύτερο ο Πανσερραϊκός

Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στην Τούμπα, όταν στο 11′ ο Ντίας με ωραία κίνηση σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Χόβαν έπεσε στη γωνία του και έδιωξε.

Ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Καπίνο, αλλά χωρίς να τα καταφέρει. Στο 30′, από λανθασμένη εκτέλεση πλαγίου του Λιάβα, οι παίκτες του Πανσερραϊκού πήραν τη μπάλα και ο Μούργος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 σκοράροντας το πρώτο του γκολ στη Super League.

Στο 36′ ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ μετά από τρομερή ενέργεια του Τομάς που απέφυγε και τον Καπίνο, αλλά το σουτ που έκανε αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Μλάντεν, ενώ δευτερόλεπτα μετά το μακρινό σουτ του Ουεντραόγκο αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Ζοάο Πέδρο χάρισε τον βαθμό στον Παναιτωλικό

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκάμπριελ Σούρερ άλλαξε σύστημα, παίζοντας με 4-3-3 και ο Παναιτωλικός έγινε πιο επικίνδυνος. Στο 52′ ο Ντίας δοκίμασε ξανά το πόδι του, αλλά και πάλι ο Χόβαν είχε σωστή αντίδραση, ενώ δύο λεπτά μετά ο Παραγουανός δεν μπόρεσε να βρει εστία.

Στο 57′ ο Πανσερραϊκός είχε τη δική του πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άλεξιτς να κάνει την καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Καπίνο.

Ο Παναιτωλικός έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 1-1 στο 64ο λεπτό, με τον Καρέλη να βγαίνει απέναντι από τον Χόβαν, αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ.

Το ίδιο εξίσου μεγάλη ευκαιρία είχε και ο Πανσερραϊκός στο 83ο λεπτό, με τον Γούλερι να εκτελεί από θέση τετ-α-τετ, αλλά τον Καπίνο να αποτρέπει το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 86′ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

Τη λύση στον Παναιτωλικό έδωσε ένας παίκτης που ήρθε από τον πάγκο, ο Ζοάο Πέδρο. Ο Πορτογάλος επιθετικός μπήκε στο ματς στο 82′ και εννέα λεπτά αργότερα με ωραίο κεφαλιά μετά από σέντρα του Τορεχόν νίκησε τον Χόβαν για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 02 Σεπ. 2023 - 23:50