Σέρρες: Ενημερωτική εκδήλωση για το ιπποφαές

Η ομάδα παραγωγών «Ιπποφαές Ελλάς» διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με θέμα:  «Σύγχρονη Ανάπτυξη στον αγροτικό τομέα το παράδειγμα της Ο.Π. ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΕΛΛΑΣ», την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στις 18:00 στο ξενοδοχείο, Philippos Xenia Hotel Αγίας Σοφίας 1 Σέρρες.

Η σύγχρονη προσέγγιση στον Αγροτικό τομέα συμπεριλαμβάνει έννοιες όπως η συνεργατικότητα, η επιχειρηματικότητα, η καθετοποίηση, η πιστοποίηση και η αξιοπιστία.  Αυτές οι έννοιες είναι πλέον ορατές στην ανάπτυξη των νέων πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το σημαντικότερο αποτελούν βασική απαίτηση των αγορών αγροτικών προϊόντων.

Η οργάνωση παραγωγών Ιπποφαές Ελλάς στην οποία σήμερα συμμετέχουν 95 καλλιεργητές με 1.600 στρέμματα Ρώσικων ποικιλιών Ιπποφαούς αποτελεί μια διεθνώς αναγνωρισμένη οργάνωση η δομή της οποία βασίστηκε σε σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές. Η δομή και τα αποτελέσματα της Ιπποφαές Ελλάς απέκτησαν διεθνή πιστοποίηση με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ιπποφαούς (ISA) να της αναθέτει την διοργάνωση του 9ου παγκοσμίου συνεδρίου Ιπποφαούς στην Ελλάδα το 2020.

Ομιλητές :

Νικόλαος Δούκας, Γενικός διευθυντής Ιπποφαές Ελλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ν.Δ.

Κωνσταντίνος Κόκκινος, διευθυντής γεωπονικού τμήματος Ιπποφαές Ελλάς

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η βουλευτής ΝΔ Σερρών και τομεάρχης Αγροτικού τομέα της ΝΔ κα Φωτεινή Αραμπατζή.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 12 Μαρ. 2019 - 11:56