Πανσερραϊκός: Νίκη με buzzer beater για καλό σκοπό

Ακόμη έναν δυνατό φιλικό αγώνα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League έδωσε ο Πανσερραϊκός την Τετάρτη 9 Ιουλίου στον Βόλο. Οι “κόκκινοι” αντιμετώπισαν στον μικρό τελικό για το τουρνουά Novicup τον Αστέρα Τρίπολης και κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισαν με ανατροπή 2-1 παίρνοντας την 3η θέση του τουρνουά.Ο Πανσερραϊκός παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με διαφορετική ενδεκάδα, καθώς ξεκίνησαν βασικοί σχεδόν όλοι όσοι είχαν έρθει από τον πάγκο στο προηγούμενο ματς, καθώς  ο Πάμπλο Γκαρσία μοιράζει ακόμη τον χρόνο συμμετοχής.

Η ομάδα μας για ακόμη ένα ματς είχε συγκέντρωση, αγωνιστική προσήλωση, σωστή τακτική προσέγγιση, “έχτιζε” το παιχνίδι της σωστά, κατάφερε και δημιούργησε αρκετές τελικές προσπάθειες παρότι δεν ήταν κάποια ιδιαίτερα επικίνδυνη, ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Ο Τόμας Χάγιεκ έκανε το ντεμπούτο του και αγωνίστηκε για 30′ στο κέντρο της άμυνας, καθώς ακόμη θέλει χρόνο για να ετοιμαστεί.

Στο 53′ ο Σταϊκος με αυτογκόλ σημείωσε το 0-1 για τον Αστέρα, ωστόσο ο Πανσερραϊκός ήταν πιεστικός και μετά τις αλλαγές ανέβασε στροφές, δεν άφησε τους φιλοξενούμενους στιγμή να βγούνε και να απειλήσουν και αφού στο 68′ ισοφάρισε με τον Μασκανάκη μετά από εξαιρετική ενέργεια και κλέψιμο του Θυμιάνη, στη συνέχεια ήρθε και η ανατροπή. Στο 90′ αρχικά ο Καρασαλίδης μετά από κεφαλιά είδε τον Παπαδόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά και στη συνέχεια στο νέο κόρνερ ο Αυλωνίτης σημάδεψε το δοκάρι και στην εξέλιξη ο Τομάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν(60′ Κατσικάς), Ντάνκερλαι(60′ Δεληγιαννίδης), Πηλέας(60′ Τσαγκαλιδης), Πεταυράκης(60′ Καρασαλίδης), Γκοτζαμανίδης(60′ Αυλωνίτης), Χάγιεκ(30′ Μουργος)(60′ Σοφιανός), Σταϊκος (60′ Θυμιάνης), Στίνα(60′ Οικονόμου), Χατζηστραβός(60′ Τομάς), Γούλερι(60′ Μασκανάκης), Μπαϊροβιτς(60′ Αλεξιτς)

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 10 Αυγ. 2023 - 09:22