Ο Τσίπρας χωρίς τσίπα βουλευτής στο Νομό Σερρών

Το Χάρβαρντ βραβεύει τον Αντώνη Σαμαρά! Σιγά το πράγμα!
Τον Αλέξη Τσίπρα βράβευσαν οι Σλάβοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και, οι Τούρκοι επειδή σαν πρωθυπουργός δεν είδε σύνορα στην Ελληνική θάλασσα!
Ο Αλέξης Τσίπρας, μια από « τις προσωπικότητες, τις πιο ελεεινές στη πολιτική ζωή της Ευρώπης », όπως τον χαρακτήρισε ο ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς Ζαν Λικ Μελανσόν, θα είναι υποψήφιος στα Σέρρας για να αποδείξει ότι πλέον δεν «υπάρχουν κάστρα [του Καραμανλισμού] και [γιατί] είναι η στιγμή ακόμη και οι συντηρητικοί πολίτες να ψηφίσουν για την ζωή τους»!
Στο Νομό Σερρών θα αναμετρηθούν πολιτικά: ο ψεύτης με τον φιλαλήθη, ο ανέντιμος με τον τίμιο, ο κακοήθης  με τον καλοήθη, ο αναξιόπιστος με τον αξιόπιστο, ο ασεβής στη θέληση του Ελληνικού Λαού Αλέξης Τσίπρας  με τον φερέγγυο και  αξιοπρεπή Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή, αυτός που «πούλησε» τη Μακεδονία στους Σλάβους, με αυτόν που την υπερασπίζεται!
Χωρίς τσίπα ο Αλέξης Τσίπρας,  ο αντιγραφέας του Ανδρέα Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Σερρών!
Νομίζει ότι οι Σερραίοι ξέχασαν πως, χθες, ήταν ο «νταουλτζής» που κραύγαζε τα  «γκόου μπακ κυρία Μέρκελ» και, σήμερα, δεν είδαν ότι έγινε ο «μικρός τυμπανιστής» του Ολαφ Σόλτς!
Ο Αλέξης Τσίπρας αφελώς θεωρεί πως, οι Σερραίοι δε θυμούνται ότι επί της επαράτου διακυβερνήσεως του δεν επενδύθηκε ούτε ένα ευρώ στο Νομό Σερρών.
Θα αναμετρηθούν πολιτικά στις προσεχείς εκλογές, ο υποκριτής Α.Τσίπρας που ζητά «δικαιοσύνη παντού» έχοντας υποψήφιο στο ΣΥΡΙΖΑ τον καταδικασμένο ομόφωνα από 13 δικαστές Νίκο Παππά με τον έντιμο Κωνσταντίνο Καραμανλή που, χωρίς χρονοτριβή δευτερολέπτου έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που, τίποτα απολύτως δεν βρήκε να του προσάψει για τα έργα και τις ημέρες του στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Ο Α.Τσίπρας που ως πρωθυπουργός «εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής» με όλα τα ζύγια, αφού πρόδωσε τη θέληση του Ελληνικού Λαού μετατρέποντας το ΟΧΙ των Ελλήνων σε δικό του ΝΑΙ στη φράου Μέρκελ και στον Σόιμπλε, χρέωσε στους Έλληνες ένα δυσβάστακτο τρίτο μνημόνιο ύψους 100 δισεκατομμυρίων με εφαρμογή ρήτρας μηδενικού ελλείμματος! Αύξησε την εισφορά στις κύριες συντάξεις από το 4% στο 6% και επέβαλε εισφορά στις επικουρικές 6%,  υποθήκευσε την περιουσία του Ελληνικού Έθνους για 99 χρόνια, εξόντωσε φορολογικά τη μεσαία τάξη, αύξησε το φορολογικό συντελεστή από το 26% στο 28% για τις επιχειρήσεις, μετέτρεψε την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες και, τώρα,  διαλαλεί ότι τη «δεύτερη φορά αριστερά θα ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας», θα υποστεί στο Νομό Σερρών μια συντριπτική προσωπική ήττα!
Ο πολιτικά ψεύτης και ηθικά υποκριτής Αλέξης Τσίπρας θα νικηθεί κατά κράτος από τον έντιμο πολιτικό Κωνσταντίνο Καραμανλή, θα ηττηθεί από έναν πολιτικό που βλέπει στα μάτια τους Σερραίους, γιατί ποτέ του δεν τους είπε ψέματα.
Υποστηρίζει ο ασυναγώνιστος Αλέξης Τσίπρας στην εξαπάτηση των πολιτών, στο ψέμα των εξαγγελιών, στον Διχασμό της ελληνικής κοινωνίας και στην τοξικότητα  του πολιτικού λόγου ότι, θα είναι υποψήφιος στο Νομό Σερρών για να «μην ξεχαστεί η τραγωδία των Τεμπών» όταν αυτός, από πολιτική ανικανότητα, έπνιξε 24 ανθρώπους στη Μάντρα και έκαψε 104 Έλληνες στο Μάτι, χωρίς ποτέ του να ζητήσει συγγνώμη για τις ανείπωτες τραγωδίες της διακυβέρνησής του στην Ελλάδα.
Όσοι, όμως, νοούν καταλαβαίνουν ότι, δεν είναι μόνο η πολιτική θέληση για το «γκρέμισμα των κάστρων [του Καραμανλισμού]» η κινητήρια δύναμη της υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα   στο Νομό Σερρών, αλλά  τον κανοναρχούν η νοσταλγία και η προσωπική συγκίνηση.
Ο πρόεδρος Τσίπρας που, στην Έλενα Ακρίτα  δίνει «την εντύπωση παιδιού πλούσιας οικογένειας που έγινε αριστερό από αντίδραση», θέλει να εκλεγεί στον αγροτικό Νομό των Σερρών από νοσταλγία για τις μεγάλες επιτυχίες του ως μηχανικού!  
Τα έργα  ύδρευσης που έγιναν επί των ημερών της χούντας των Συνταγματαρχών στον κάμπο των Σερρών, τον «συγκινούν» με… το μέγεθός τους!

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 04 Μάιος. 2023 - 19:36