Ο Σύλλογος Βλάχων Ν. Σερρών «Γεωργάκης Ολυμπιος» συμπληρώνει 44 χρόνια δημιουργικής πορείας-Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ξεκινάει η νέα χορευτική χρονιά 2019-2020 την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 με τα τμήματα Προσχολικής ηλικίας,  Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Παραστάσεων στην αίθουσα χορού που διαθέτει άνετο μεγάλο χώρο με ειδικό παρκέ, βιντεοπροβολέα και επιπλέον για τους γονείς υπάρχει αίθουσα αναμονής που αναπαριστά βλάχικο οντά.

  Για το Σύλλογο των Βλάχων Ν. Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος» η νέα χορευτική περίοδος σηματοδοτεί 44 χρόνια δημιουργικής πορείας στην πόλη των Σερρών, με εκδηλώσεις και δρώμενα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά 19:00 με 21:00 στο παραδοσιακής μορφής κτήριο του Συλλόγου επί της οδού Γ.Καραϊσκάκη, αρ.2, παραπλεύρως του 5ου Γυμνασίου.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με πρόεδρο την κ.. Στεργιανή Βέρρου και χοροδιδασκάλους τους κ. Στέργιο Βάκουλη και κα Βιβή Διαμαντή  προσκαλούν όλες και όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την πλούσια παράδοση των Βλάχων, αλλά και άλλων περιοχών της χώρας μας να ενταχθούν στη μεγάλη παρέα των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Βλάχων Ν. Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος». Μέσα από χορούς, τραγούδια, ήθη, έθιμα και παιχνίδια, οι δάσκαλοι του Συλλόγου θα μυήσουν μικρούς και μεγάλους στην παράδοση του τόπου μας.

  Θα λειτουργήσουν τμήματα Προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, ενηλίκων προχωρημένων και αρχαρίων. Οι χορευτές όλων των τμημάτων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε χορευτικές παραστάσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Πληροφορίες για τις εγγραφές στα τηλ. 2321023045 γραφεία Συλλόγου και 6976439318 Βέρρου Στεργιανή, πρόεδρος Δ.Σ. και στην ιστοσελίδα www.vlahoiserron.gr .

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 16 Σεπ. 2019 - 08:17