Με τη ματιά ενός "Τουρίστα"στις Σέρρες: Αξιότιμοι τοπικοί άρχοντες... κάντε το όπως η Ηλιάνα και τα άλλα παιδιά!!!

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, η 17χρονη αθλήτρια από την Κερκίνη-Σερρών, μας έκανε περήφανους με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο 3ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18.

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν κι άλλοι Σερραίοι αθλητές, όπως ο Γιώργος Γρέψιος με την 5η θέση στον τελικό του τριπλούν, η Ναυσικά Θεοχαρίδου, η οποία κατέθεσε τα «διαπιστευτήρια» της αθλήτριας που μπορεί να φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, ο Πασχάλης Γενίκης, ο οποίος βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στο ύψος και ο Νίκος Αλεξόπουλος, στο δέκαθλο Κ18, δείχνοντας ότι διαθέτει στόφα μεγάλου αθλητή.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες, κυρίως για την προσπάθειά τους, για το γεγονός ότι έχουν θέσει στόχους και αγωνίζονται κάνοντας θυσίες για την εκπλήρωσή τους.

Δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε να αποδώσουμε τα εύσημα και στους προπονητές Σάββα Κεφαλίδη και Παναγιώτη Γούλα.

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο της όνειρο!

Τα δάκρυα στα μάτια της την ώρα της απονομής ήταν η αποφόρτιση από τη διαρκή προσπάθεια, σωματική και ψυχική. Ήταν και δάκρυα χαράς για την εκπλήρωση ενός σπουδαίου στόχου.

Όλα αυτά τα παιδιά-αθλητές ανεβάζουν τον «πήχη» για τον Σερραϊκό στίβο και αποτελούν πρότυπα για τα νέα παιδιά, που θα πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς προσπάθεια δεν εκπληρώνεται κανένας στόχος.

Αγαθά κόποις κτώνται!

Όμως, η ευφορία από τις επιτυχίες «κουμπώνει» και με την επισήμανση που έχω κάνει για την κατάρτιση ενός στρατηγικού σχεδιασμού για την αξιοποίηση του αθλητικού τουρισμού!

Οι νεαροί αθλητές δείχνουν το δρόμο…. Πρέπει να τεθούν οι στόχοι, να επιδιωχθούν με προσήλωση και ένταση και θα έρθει και το «χρυσό».

Αξιότιμοι τοπικοί άρχοντες…. κάντε το όπως η Ηλιάνα και τα άλλα παιδιά!!!

logo-o_touristas.png

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 12 Ιουλ. 2022 - 18:37