Με τη ματιά ενός τουρίστα στις Σέρρες: Το παράδειγμα του πρώτου πολίτη και η "κόκκινη κάρτα" για το δημοτικό γήπεδο

Ο πρώτος πολίτης ενός τόπου δεν έχει ως μοναδική αποστολή να μεριμνά για την ευημερία της περιοχής του αλλά με τις πράξεις του να δίνει το καλό παράδειγμα «καλλιεργώντας» μία σωστή νοοτροπία μεταξύ των συμπατριωτών του.
Όταν, λοιπόν, ο ίδιος ο δήμαρχος δεν εφαρμόζει εκείνα που καλεί τους συμπολίτες του να τηρούν εκ προοιμίου εκμηδενίζεται η πιθανότητα οι δημότες των Σερρών να συμμορφώνονται με νόμους και κανόνες και να διαμορφωθεί ένα ευρωπαϊκό κλίμα στην πόλη μας.
Θα ήταν φρόνιμο,  λοιπόν, ο δήμαρχός μας να αποφεύγει να σταθμεύει το αυτοκίνητό του στη ράμπα της εισόδου του πεζοδρόμου της Τσιμισκή, όπως έπραξε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η δημοτική αστυνομία αναζητούσε τον οδηγό αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο εντός της Τσιμισκή, η οποία θεωρείται πεζόδρομος!
Ο δήμαρχος Σερρών θεωρούμε ότι διαθέτει την ικανότητα να αναγνωρίζει και να διορθώνει τα λάθη του και αυτό ευελπιστούμε ότι θα πράξει και σε αυτή την περίπτωση.

 

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ αλλά έπεισε με την εμφάνισή του. Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο και φάνηκε ότι πρόκειται για μια καλοδουλεμένη ομάδα που έχει προοπτικές και είναι σίγουρο πως οι Σερραίοι θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται.


Δύσκολη είναι και η επόμενη αποστολή για τα «λιοντάρια» καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι, εκτός έδρας, με την ΑΕΚ. Η μεθεπόμενη, όμως, αγωνιστική είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών αλλά κανένας δε γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα έχει διασφαλιστεί η ετοιμότητα που απαιτείται από το Δήμο Σερρών.
Η εκκρεμότητα του γηπέδου των Σερρών αποτελεί σοβαρό ανασταλτικό παράγοντα για εκείνους που έχουν την πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Ας ελπίσουμε ότι οι εργασίες θα «τρέξουν» και όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού έχουν έτοιμη την «κόκκινη κάρτα»!

logo-o_touristas.png

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 22 Αυγ. 2023 - 21:23