Με τη ματιά ενός "Τουρίστα" στις Σέρρες: Οι υψηλές "ταχύτητες" του Κώστα Καραμανλή και η επένδυση στην Παιδεία του Δ. Νότα

Εγκανιάσθηκε από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή το νέο Δημοτικό Σχολείο στο Νέο Σούλι. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο , προϋπολογισμού 1.740.000 ευρώ, που αναβαθμίζει την ποιότητα της εκπαίδευσης των 119 μαθητών που φοιτούν σε αυτό.

Ο οικισμός του Νέου Σουλίου παρουσιάζει σημαντική δημογραφική ανάπτυξη καθώς βρίσκεται κοντά στην πόλη των Σερρών και αποτελεί ιδανικό τόπο διαμονής για οικογένειες.

Πλέον, δημιουργούνται οι συνθήκες για την περαιτέρω ανάπτυξή του, ενώ ο Δήμος Εμ. Παππά έχει θέσει σε φάση υλοποίησης και το έργο του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Με σοβαρότητα και μεθοδικότητα η Δημοτική Αρχή του κ. Δημήτρη Νότα βρίσκεται σε απόλυτη αντιστοιχία λόγων και έργων καθώς με την υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου “τρέχει” πολλά σημαντικά έργα, επιταχύνοντας την “ωρίμανσή”  τους.

Λάθη και παραλείψεις πάντα θα υπάρχουν αλλά η Δ.Α. του κ. Δημήτρη Νότα φαίνεται πως διαθέτει τόσο την Αυτοδιοικητική εμπειρία που απαιτείται όσο και την τεχνογνωσία αλλά και την όρεξη για να παράγει έργο.

Φυσικά, όσο κι αυτό δεν αρέσει σε ορισμένους, καταλυτική είναι η συνδρομή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έχει κατορθώσει, στην ουσία έχει επιβάλει, την τήρηση σφιχτών χρονοδιαγραμμάτων στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών.

Η απόσταση μεταξύ υπόσχεσης και πράξης έχει συρρικνωθεί δραστικά κι αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στον Σερραίο υπουργό, που ενδεχομένως να ήθελε και οι εντός της Π..Ε. Σερρών φορείς να τον συναγωνίζονταν σε ταχύ

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 16 Σεπ. 2022 - 13:52