Με τη ματιά ενός "Τουρίστα" στις Σέρρες: Οι προσδοκίες της νέας χρονιάς και οι λακούβες του πάρκινγκ στο δημοτικό γήπεδο

Φωτό Αρχείου

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του 2023 κι αυτό που ευχόμαστε είναι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη της προηγούμενης. Μια χρονιά που δε θα χρειασθεί να τεθούμε αντιμέτωποι με νέες πανδημίες. Ένα έτος στη διάρκεια του οποίου θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε ως ανθρωπότητα. Ίσως αν ο καθένας από εμάς κέρδιζε το προσωπικό στοίχημα που θα έβαζε για την αυτοβελτίωσή του, το 2023 να μετατρεπόταν σε μια αναγεννησιακή χρονιά για την οικουμένη!

Βαρύγδουπα και θεωρητικά θα αντιτείνετε! Ίσως!

Το μόνο βέβαιο, πάντως, παραμένει ότι αν θέλουμε να δούμε τον κόσμο μας να αλλάζει θα πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι!

Γνωστό είναι ότι έκταση παραπλεύρως του δημοτικού γηπέδου Σερρών λειτουργεί ως υπαίθριος χώρος στάθμευσης οχημάτων. Σαφώς με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούνται οι ανάγκες στάθμευσης των οχημάτων στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Τα προβλήματα ξεκινούν, σύμφωνα και με παράπονα οδηγών, από την κακή κατάσταση του οδοστρώματος που έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλούνται φθορές σε αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται έχουν δημιουργηθεί μεγάλες λακκούβες, που αν δε γίνουν αντιληπτές από τους οδηγούς, κινδυνεύουν μέχρι και να ακινητοποιηθεί το όχημά τους ή χρειασθεί να επισκεφθούν το συνεργείο!
Καλό θα ήταν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σερρών να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση του οδοστρώματος ώστε να εκλείψουν οι κίνδυνοι πρόκλησης ζημιών στα αυτοκίνητα.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 04 Ιαν. 2023 - 17:52