Με τη ματιά ενός "Τουρίστα" στις Σέρρες: Οι "μονομάχοι" του Facebook και τα του Νυκτοπάτη τω Νυκτοπάτι

►Βγήκαν τα προεκλογικά “γιαταγάνια”από τα θηκάρια τους στο Δήμο Σερρών και στην “αρένα” του facebook διεξάγονται ανηλεείς “”μονομαχίες” διεκδικώντας το “like” του …φιλοθεάμονος κοινού!
Οι “μονομάχοι” εξαπολύουν σκληρές επιθέσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεφεύγουν από τους κανόνες του “παιχνιδιού” καταφέρνοντας “χτυπήματα” κάτω από τη μέση! Στην “αρένα” στοιβάζονται “ιππότες”, “μονομάχοι” και “σωματοφύλακες” και διαγκωνίζονται ποιος θα καταφέρει “θανατηφόρο” πλήγμα στον αντίπαλο για να κερδίσει είτε πόντους στο προεκλογικό παιχνίδι είτε την εύνοια του “Καίσαρα”!
Σε αυτή την “Σερραϊκή αρένα” απουσιάζουν οι πολιτικές θέσεις με επιχειρήματα και περισσεύουν ειρωνείες, ύβρεις και χλευασμός!
Κοίτα να μαθαίνεις….. Αν αυτή είναι η αντίληψη μέρους του πολιτικού δυναμικού που δραστηριοποιείται στο Δήμο Σερρών περί πολιτικού πολιτισμού τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καθόλου καλά….

►Ο Αντιδήμαρχος Έργων, Υποδομών και Μελετών κ. Γεώργιος Νυκτοπάτης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του έχει επιδοθεί σε μια διαρκή προσπάθεια αντιμετώπισης μικρών καθημερινών προβλημάτων, αναζητώντας και στις περισσότερες περιπτώσεις δίνοντας λύσεις.
Μπορεί ορισμένοι να σχολιάζουν σκωπτικά την προσπάθειά του, όμως, έχει κατορθώσει να καταστήσει πιο λειτουργικό το Δήμο διεκπεραιώνοντας αιτήματα πολιτών και πραγματοποιώντας μικροπαρεμβάσεις η υλοποίηση των οποίων χρόνιζε. Η φιλοσοφία του έργου του φαίνεται να είναι πως μέσα από τις μικρές λεπτομέρειες μπορούμε να βελτιώσουμε και το γενικό σύνολο!
Δεν είναι σκοπός μου να κρίνω την αποδοτικότητα των παρεμβάσεών του αλλά, τουλάχιστον, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλει.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 26 Ιουλ. 2022 - 18:31