Με τη ματιά ενός "Τουρίστα" στις Σέρρες: Ο Τάσος Χατζηβασιλείου "διακτινίζεται" αλλά η Ερμού θέλει προσοχή και ταχύτητα

Οι γνώσεις του Σερραίου βουλευτή κ Τάσου Χατζηβασιλείου σε διεθνή ζητήματα αναγνωρίζονται από το Μαξίμου. Ο Σερραίος βουλευτής βρέθηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού κατά την σημαντική επίσκεψή του στο Στρασβούργο.

Ωστόσο, έχει να ικανότητα να «διακτινίζεται» για να δίνει το «παρών» και σε εκδηλώσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Ο κ. Χατζηβασιλείου εργάζεται αδιάλειπτα και σε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες.

Τα εύσημα τού αποδίδονται και σε σχόλιο στα «Παραπολιτικά»:

«H αναγνώριση στο πρόσωπο του Τάσου Χατζηβασιλείου και η παρουσία στο πλευρό του πρωθυπουργού

Eίδαμε τον βουλευτή Σερρών και γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ., Τάσο Χατζηβασιλείου, στο πλευρό του Μητσοτάκη κατά τη σημαντική επίσκεψή του στο Στρασβούργο, κάτι που δείχνει ότι αναγνωρίζεται από το Μαξίμου για την ικανότητα και τις γνώσεις του στα διεθνή.

Φυσικά, την επομένη του Στρασβούργου είδαμε ότι ο κ. Χατζηβασιλείου έσπευσε στην Αλιστράτη Σερρών».

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται, πλέον, οι εργασίες ανάπλασης των πεζοδρομίων της οδού Ερμού. Η διαδικασία πέρασε από… σαράντα κύματα αφήνοντας το πεζοδρόμιο σε κακό χάλι για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα στα σημεία που έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες είναι εντυπωσιακό!

Υπήρξαν, όντως, μεγάλες καθυστερήσεις αλλά στον απολογισμό του έργου θα έχουμε μια αναβαθμισμένη εμπορική οδό φιλική σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη μετακίνησή τους στην πόλη.

Ωστόσο, θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα γιατί ορισμένα σημεία, στα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις, κρύβουν «παγίδες» και εγκυμονούν κινδύνους.

Γι αυτό θα είναι φρόνιμο και οι πεζοί να  είναι προσεκτικοί όταν διέρχονται από τα σημεία της Ερμού που βρίσκονται ακόμα υπό διαμόρφωση.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 15 Ιουλ. 2022 - 19:18