Με τη ματιά ενός "Τουρίστα" στις Σέρρες: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ΕΒΕΣ και τα "βαφτίσια" του Απ. Τζιτζικώστα

►Προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες  προσφέρει στα μέλη του το Επιμελητήριο Σερρών μετά την ολοκλήρωση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του που πραγματοποιήθηκε μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Κεντρικής Μακεδονίας.
Το σύνολο του Μητρώου και του αρχείου του Επιμελητηρίου Σερρών ψηφιοποιήθηκε καθιστώντας την πρόσβαση σε αυτό μια απλή διαδικασία, διευκολύνοντας και την χορήγηση βεβαιώσεων σε επιχειρήσεις.
Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μπορεί κανείς να αντλήσει στοιχεία για την πορεία των εγγραφών και διαγραφών επιχειρήσεων, να αναζητήσει συναφείς επιχειρήσεις και να γνωρίζει που δραστηριοποιούνται αυτές, να υπολογίσει την αξία της επιχείρησής του, να προβληθεί δημιουργώντας τη δική του σελίδα μέσα στην πλατφόρμα του Επιμελητηρίου αλλά και να έχει πρόσβαση σε μια σειρά από ψηφιακά εργαλεία.
Το Επιμελητήριο Σερρών συντονίζεται στον παλμό του νέου ψηφιακού κόσμου διευκολύνοντας και τα μέλη του να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματά του ή να κερδίσουν χρόνο μέσα από ταχύτατες ψηφιακές διαδικασίες.
Μακάρι και τα υπόλοιπα πολύ σοβαρά προβλήματα που καλείται να υπερκεράσει η επιχειρηματική κοινότητα των Σερρών να μπορούσε να λυθούν με το πάτημα ενός κουμπιού!

►Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας βραβεύθηκε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Αθανάσιο Μαλλιαρά για την προσφορά του στο ΕΒΕΣ. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του έργου του Ψηφιακού ΜΕτασχηματισμού του Επιμελητηρίου Σερρών.
Ίσως η συμμετοχή στην εκδήλωση να μην ήταν αυτή που ανέμενε ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και προτίμησε να τη “βαφτίσει” συνέντευξη Τύπου ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη!
Για να το κάνει και πιο ρεαλιστικό κάλεσε να του γίνουν και ερωτήσεις αμέσως μετά την τοποθέτησή του!
Άμα έχεις το επικοινωνιακό χάρισμα κάνεις και επιτόπιες “τρίπλες”. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν πλέον έχεις εξαντλήσει το “ρεπερτόριό” σου και μπροστά σου ορθώνεται μια σκληρή πραγματικότητα!

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 27 Ιουλ. 2022 - 18:58