Κύπελλο Ελλάδος: Ο Πανσερραϊκός στην κληρωτίδα της φάσης των «16»

Στη βαριά σκιά των εξελίξεων του «λουκέτου» στο δημοτικό γήπεδο Σερρών διεξάγεται σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Στην κληρωτίδα μπαίνει και ο Πανσερραϊκός με τους Σερραίους φιλάθλους να έχουν έναν πρόσθετο λόγο να οργίζονται καθώς όλα δείχνουν ότι ο «λάκκος των λεόντων» δεν θα είναι σε θέση να… βρυχηθεί για τον επόμενο αγώνα κυπέλλου της τοπικής ομάδας.

 

Στο δημοτικό γήπεδο μπορεί να επικρατεί σιωπή μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, όμως, οι Σερραίοι φίλαθλοι είναι καζάνι που βράζει καθώς και η «κραυγή» τους για τα τεκταινόμενα σχετικά με την έδρας της ομάδας είναι… εκκωφαντική!

 

Σε κάθε περίπτωση σήμερα το μεσημέρι (σ.σ. περίπου στις 14:30) θα διεξαχθεί η κλήρωση της 6ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για την πορεία έως τον τελικό της διοργάνωσης. Η διαδικασία των κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με καλεσμένο τον Κώστα Χαλκιά, όπως σχετικά ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έχει αναδειχτεί κυπελλούχος Ελλάδας το 2004 και δύο μήνες μετά κατέκτησε το EURO με την εθνική ομάδα στην Πορτογαλία.

 

Στην 6η φάση μπαίνουν και οι πέντε ομάδες με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, που θα βρουν τις ομάδες που έχουν ήδη φτάσει στους «16» και είναι οι: Κηφισιά, Πανσερραϊκός, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Athens Καλλιθέα. Οι εκκρεμότητες της 5ης φάσης είναι οι εξής:

 

 

(Πανθρακικός - Γιούχτας) - Ατρόμητος

 

(Λεβαδειακός - Αιολικός) - Λαμία

 

 

Ωστόσο, η ΕΠΟ ανέβαλε τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω των δικαστικών υποθέσεων που εκκρεμούν από τους προηγούμενους γύρους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους αγώνες Πανθρακικός-Ιωνικός και Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας, για το μέλλον των οποίων θα αποφανθούν τα πειθαρχικά όργανα της Ομοσπονδίας.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 20 Οκτ. 2023 - 09:36