Επτακόσια παιδιά διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ στο Νεοχώρι

Επτακόσια και πλέον παιδιά αγωνίστηκαν για δύο ημέρες στο φιλόξενο χωριό του Νεοχωρίου. Μια συνδιοργάνωση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, της ΕΟΚ και των ΚΔΑΠ του Δήμου Εμμανουήλ Παππά. Τα παιδιά χάρηκαν παίζοντας μπάσκετ με απόλυτο σύμμαχο τον καιρό, ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμούς βολών και τριπόντων με πλούσια δώρα για τους νικητές.

Στους συμμετέχοντες στο τουρνουά προσφέρθηκαν παγωτά, αναψυκτικά και donuts προσφορά του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, ενώ η Milko μοίρασε χιλιάδες γάλατα και δώρα (τσάντες). Στους νικητές των ομίλων(18) δόθηκαν μετάλλια, μπλουζάκια Spalding (προσφορά της ΕΟΚ) και τσάντες milko, ενώ στις δεύτερες ομάδες δόθηκαν μπλουζάκια Spalding (προσφορά της ΕΟΚ) και milko.

Επίσης έγιναν κληρώσεις για δώρα από τις κατασκηνώσεις Τζιώνη, το κατάστημα Benetton και το cafe New York. Τις απονομές έκανε ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, η πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Παπουτσή Δήμητρα, ο αντιδήμαρχος Παπαστεφάνου Σωτήρης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου Παννομάτης Δημήτρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστοδούλου Αλέξανδρος, Καζάκης Στέργιος, Βασιλάκος Βασίλης, οι προπονητές Καράγκουτης Γεώργιος και Γκαβανόζης Χρήστος. Υπεύθυνος όλης της διοργάνωσης, για άλλη μία χρονιά, ήταν ο Σπανός Παναγιώτης.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 18 Απρ. 2016 - 10:39