Επιβλητική νίκη των Ικάρων

Με μια επιβλητική νίκη αποχαιρέτισαν οι Ίκαροι, για τη φετινή περίοδο, τους φιλάθλους τους. Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου κέρδισαν, στο ΔΑΚ Σερρών, την ομάδα του ΒΑΟ με 91-66, πιστοποιώντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι να διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Β΄ εθνική μέσω μπαράζ.

Ο αγώνας μπαράζ θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα μετά το Πάσχα και οι Ίκαροι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης των Διόσκουρoi Κοζάνης-Μακεδονικός. Σε περίπτωση νίκης η Σερραϊκή ομάδα θα είναι τρίτη επιλαχούσα για άνοδο στη Β΄ εθνική.

Η ομάδα των Ικάρων, ακόμα κι αν δεν κατορθώσει να ανέβει κατηγορία, έχει εκπληρώσει τους στόχους της καθώς στην αρχή του πρωταθλήματος πολλοί θεωρούσαν ότι δύσκολα θα κέρδιζε ακόμα και την παραμονή της!

Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου διέψευσαν, όμως, τις Κασσάνδρες και έκανα την υπέρβαση και πλέον όχι μόνο έχουν διασφαλίσει την παραμονή τους αλλά και θέτουν υποψηφιότητα για άνοδο στη Β εθνική.

Στο παιχνίδι με τον ΒΑΟ οι παίκτες των Ικάρων ανέβασαν ταχύτητα μετά το τρίτο δεκάλεπτο και κατόρθωσαν να κερδίσουν με διαφορά 25 πόντων.

Σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής της ομάδας αναφέρει:

«Σήμερα αποζημιώσαμε τους φιλάθλους μας με ποιοτικό επιθετικά παιχνίδι. Κλείνει ένας κύκλος διετίας με σταθερά αλλά ελπιδοφόρα βήματα. Πρέπει τώρα που είμαστε πιο έτοιμοι να δούμε το μέλλον της ομάδας με γνώμονα πάντα το καλό των νεαρών αθλητών μας. Μπροστά μας το μπαράζ για τυχόν προοπτική ανόδου στη Β Εθνική. Ευχαριστώ τους παίχτες μου για ακόμη μια φορά και φυσικά τους φιλάθλους μας».

Το επόμενο παιχνίδι των Ικάρων θα είναι το ερχόμενο Σάββατο με την Ελευθερούπολη.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 18 Απρ. 2016 - 11:50