Δύσκολη δοκιμασία για τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι

Μετά τη νίκη των ‘’λιονταριών’’ με ανατροπή (2-1) απέναντι στον ΟΦΗ, η σερραϊκή ομάδα είναι έτοιμη να ταξιδέψει για ακόμη μια φορά στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει αύριο (19:00) τον Ατρόμητο.

Ο Πανσερραϊκός δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει μακριά από το σπίτι του καθώς μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες το οποίο προβληματίζει την Σερραϊκή ομάδα. Σε αντίθεση έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην φυσική του έδρα. Μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγνωστικής της  Stoiximan Super League η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παρέμεινε στην 8η θέση της βαθμολογία μειώνοντας μάλιστα από τον 7ο ΟΦΗ στον έναν πόντο και από τον 6ο Άρη στους δύο πόντους. Να σημειώσουμε ότι  Πανσερραϊκός έχει ένα παιχνίδι λιγότερο απέναντι στον Βόλο το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου. 

Η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε άσχημα την σεζόν έχοντας πέντε ήττες σε  8 παιχνίδια και χωρίς καμία νίκη. Η εικόνα όμως του Ατρομήτου άλλαξε από την 9η αγωνιστική όπου πήρε την πρώτη του νίκη εντός έδρας νικώντας την ομάδα του Παναιτωλικού με 3-2. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή κατάφερε να φύγει με τους πολύτιμους  τρεις βαθμούς από το Κλεάνθης Βικελίδης επικρατώντας του Άρη με 1-3.

Όπως καταλαβαίνουμε οι παίκτες του Πανσερραϊκού θα πρέπει να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα στο παιχνίδι για να καταφέρουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια αρκετά ποιοτική ομάδα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 10 Νοε. 2023 - 11:52