Το αθόρυβο αλλά ουσιαστικό έργο του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Το έργο που συντελέσθηκε τα τελευταία τρία χρόνια από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών του Σερραίου Κώστα Αχ. Καραμανλή θα έχει δεσπόζουσα θέση στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Ενδεικτικό είναι ότι στο ενημερωτικό με τα 360+ έργα της κυβέρνησης, που παρουσιάστηκε κατά την περιοδεία Μητσοτάκη στην Ανατολική Μακεδονία και  Θράκη, πρώτο πυλώνα ανάπτυξης αποτελούν τα 92 έργα ύψους 3,8 δις που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

 

Οι υποδομές κατείχαν κεντρικό ρόλο στις «ολιστικές παρουσιάσεις του κυβερνητικού έργου στην Αχαΐα και την Αρκαδία. Ο Σερραίος υπουργός, ως γνωστόν, είναι λάτρης της μεθοδικής δουλειάς που συνδυάζεται με αποτελέσματα. Η φιλοσοφία αυτή διαπνέει όλα αυτά τα χρόνια τον τρόπο λειτουργίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Δικαιωματικά το έργο που έχει παραχθεί στο Υπουργείο του Κώστα Καραμανλή θα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του «το είπαμε, το κάναμε», που θα κοινωνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των προεκλογικών του περιοδειών ανά την Ελλάδα, «πακέτο» με την ψηφιακή διακυβέρνηση του Κυριάκου Περιρρακάκη.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 18 Ιαν. 2023 - 10:55